Három nappal kompenzál a BKV

2010. január 20. 20:02

A vállalat a sztrájkot vis maiornak tekinteni, ennek ellenére meghosszabbítja a bérleteket érvényességét.

2010. január 20. 20:02
A kétheti, havi és negyedéves Budapest-bérletekre és a környéki helyi, valamint a környéki 5 km-es és 10 km-es bérletekre vonatkozóan a bérletszelvényen feltüntetett érvényesség 3 nappal automatikusan meghosszabbodik, ha a bérlet eredeti érvényességi időtartama legalább egy sztrájknapot magában foglal, vagy a bérlet érvényesség kezdőnapja január 18-a és január 22-e közötti.A HÉV-bérletekre az érvényesség meghosszabbítása nem vonatkozik. A társaság arra kéri azokat az utasokat, akiknek lejárt a bérlete, de még nem vásároltak új szelvényt, hogy 2010. január 22-ig ezt mindenképpen tegyék meg, mert így kaphatják meg a három nap kompenzációt.

Éves Budapest-bérletekre a három nap kompenzáció ellenértékét a 2011. évi bérlet vásárlásakor árkedvezményként biztosítja a BKV. A sztrájk időtartamára érvényesített 24 órás, 72 órás, heti- és családi jegyek a BKV honlapján közzétett 20 nagy csomóponti pénztár valamelyikében 2010. január 22. és február 28. között becserélhetők.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!