MDF-SZDSZ-lista Budapesten

2010. január 29. 18:15

Rábólintott az együttműködésre a liberális párt.

2010. január 29. 18:15
Az SZDSZ budapesti választmánya 37 igen, két nem szavazattal, öt tartózkodás mellett elfogadta az MDF budapesti választmányának a választási együttműködésről szóló ajánlatát pénteken. Az MTI úgy tudja, hogy egyelőre a jelöltek személyéről nem született döntés.

Boruzs András, a szabad demokraták budapesti elnöke szerint megjelölték azt a 18 választókerületet, amelyben az SZDSZ jelöltjei indulhatnak, de személyekről nem döntöttek. Azt mondta, hogy jelöltjeik Budapesten közösen indulnak az MDF-fel, míg az MDF-nek döntenie kell arról, hogy szerepelteti-e az SZDSZ nevét szavazólapokon. A két párt közötti választási együttműködés elfogadásáról az SZDSZ országos tanácsának kell döntenie. Az MDF budapesti választmánya már egyhangúlag döntött arról, hogy készek együttműködni az SZDSZ fővárosi választmányával.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!