EUobserver: Közlekedési biztos lehet Navracsics

2014. október 08. 14:46

Több biztosjelöltnél is rezeg a léc a meghallgatások után. Az EUobserver úgy tudja, hogy a saját magát jelölő szlovén Alenka Bratušeket visszaléptetik, és a helyére érkező Tanja Fajon kaphatja meg a kultúrát. Navracsics ehelyett a közlekedésért felelhet majd.

2014. október 08. 14:46

Átrendeződések várhatók a biztosjelölteknek szánt felelősségi területeken, Navracsicson kívül más jelöltek is az eredeti tervektől eltérő portfóliót kaphatnak – írja az EUobserver.

Valószínűleg mégsem lesz biztos a szlovén Alenka Bratušek, aki korábbi miniszterelnökként gyakorlatilag saját magát jelölte. Helyette Tanja Fajon szocialista képviselőt küldi biztosnak Szlovénia, aki viszont nem a Bratušeknek szánt energiaügyet, hanem a kultúrát, vagyis Navracsics portfólióját viheti – írja a portál.

Navracsicsnak így a közlekedés juthat, míg a szlovénoknak szánt energiaügyet a szlovák biztosjelölt, Maros Sefcovic kaphatja meg az EUobserver szerint.

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2014. október 08. 23:08
Nem tökmindegy, ki milyen posztot kap?! ...Nem ez a lényeg, hanem az, hogy kik tartják a markukban az EU-t.
Zsusztina
2014. október 08. 22:37
Azért valahol nagyon röhejes, hogy ide-oda tologatják a reszortokat, mintha mindenki mindenhez értene, amit azért biztosan ki lehet zárni. Sokáig lesz még Brüsszel a vízfej szinonímája.
vakhangya4
2014. október 08. 22:19
"""EUobserver: Közlekedési biztos lehet Navracsics""" Bakter. Segédpálya felvigyázó.
vero1_
2014. október 08. 20:51
egyébként szólók, hogy a közlekedés témakörben benne van a vezetékes szállítás is. a déli áramlat maholnap nem piti cucc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!