Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Orbán Viktor: Elindul a magyar lélegeztetőgépek gyártása

2020. április 17. 20:57

Köszönet érte a magyar mérnököknek, orvosoknak – írta közösségi oldalán a miniszterelnök.

2020. április 17. 20:57

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. április 18. 13:25
A magyar narancs...újratöltve...:)
Pamacs01
2020. április 18. 10:37
A lélegeztetőgép hazai fejlesztése és gyártása nagyon bíztató hír! És üzemel már a maszk gyártó gépsor is. A fertőtlenítő folyadékokat már szintén hazai cég gyártja, tetszőleges mennyiségben. Kétségtelenül kedvező fejlemények! És ezt mind a DK-nak, a Momentumnak és a Jobbiknak köszönhetjük? A: igen B: nem
Menhetten
2020. április 18. 10:18
Orbán: Csak orvos mondhatja ki, hogy melyik beteget lehet hazaküldeni. Az orvosokat az esküjük megszegésére kényszerítik! Azért ez nem semmi... Olyan ez, mintha a katonát arra kényszerítenék, h árulja el a hazáját! Nem igazán értem, hogy Orbán Viktor hívei miért nem képesek még mindig tisztán látni azt, hogy ez az ember az ilyen állításaival is a lehető legkárosabb dolgot műveli velünk az ország első számú vezetőjeként. Állítólag ő és 133 bátor embere vállalja a felelősséget mindenért, mégis szemrebbenés nélkül hárítja át azt az orvosokra akkor, amikor politikai döntést hozva nem új helyeket létesített, hanem meglévő kórházi ágyakon lévőket küldet haza. Az erőforrás miniszter, ahogyan a példa mutatja, saját holdudvaruk vezető orvosait mentette fel kórházigazgatói főorvosi megbízásuk alól, mert nem hajtották végre szakmai okokra hivatkozva a parancsot. Kétsége ne legyen senkinek, ha ebből a nagy érettségi írásbeli összejövetelből lesz baj, akkor is az igazgatók lesznek a felelősek és nem ők, akik május 4-től rendelték el annak a megtartását. Okot az igazgatók hibáztatására biztosan lehet találni.
Orange79
2020. április 18. 09:57
Nem értem, hogy miért kellene jobban bíznunk egy kínai gyártású gépben mint egy hazaiban? Logikus, helyes lépés a járványhelyzetben szükséges eszközök és felszerelés magyarországi előállítását megszervezni, felgyorsítani. Ezt a nemzeti minimum értelmében egy ellenzéki szimpatizánsnak is illene belátnia, ehelyett ugatnak, okosodnak, gúnyolódnak és nyomogatják a hülye diszlájkokat. Micsoda kretén banda..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!