Szivárványos zászlót vitt a Momentum Ásotthalomra

2020. augusztus 24. 14:18

„Mi nem elvisszük, hanem inkább kitesszük ezeket a jelképeket” – fogalmazott a párt az ügyben kiadott közleményében.

2020. augusztus 24. 14:18
null

Saját készítésű szivárványos zászlót vitt a Momentum ifjúsági szervezete Ásotthalomra, amit az önkormányzat homlokzatára is kitűztek. A Momentum közleményt is kiadott az ügyben, ebben azt írták: „A Momentum tagjai egy olyan helynek szeretnék látni Magyarországot és városait, ahol nem a gyűlölet kovácsol közösségeket, hanem a másik ember segítése és elfogadása – ezért a szivárványos zászló el kell hogy férjen a magyar, az EU-s és a székely zászló mellett is. Mi nem elvisszük, hanem inkább kitesszük ezeket a jelképeket”.

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2020. augusztus 26. 14:33
Tényleg, miért nem rúgja már valagba valaki ezeket a szaros kis tetveket?!
Dominium Magna Hungaria
2020. augusztus 25. 08:52
Megértem, hogy a momentum szeret faszt szopni, de ezt ennyire nem kellene nyíltan felvállalnia. Most minden kritikusan gondolkodó homoszexuálishoz szólok: a momentum kihasznál titeket. Akkor tesztek jót, ha bojkottáljátok ezt a pártot, mert ezzel csak a magyar heteroszexuálisokat provokálják, és titeket is meggyűlölünk közben. Magyarországon nem csorbul egy melegnek se az érdeke, ha normálisan viselkedik (értem ez alatt: nem molesztál gyerekeket, nem vágja a pofádba a kommunista "homofób" jelzőt, nem várja el, hogy elfogadják azzal, hogy magamutogatóan viselkedik, felrúgva minden évezredes tradíciót). Ha valaki beszól neked, nem kell megsértődni, a heterok is beszólnak egymásnak minden hülyeségért, ez része az elfogadásnak. Csak tanuljatok abból, hogy régebben a cigányokat tolták velünk szembe, aztán a cigányokat a fidesz elkezdte kirántani a reménytelenségből, sokan felébredtek közülük és rájöttek, hogy csak eszközök voltak. Lehet tanulni más esetéből, vagy a keményebb utat is választhatjátok.
formaegy
2020. augusztus 25. 07:15
"A Momentum tagjai egy olyan helynek szeretnék látni Magyarországot és városait, ahol nem a gyűlölet kovácsol közösségeket..." A gyűlöletet éppen ti gerjesztitek! Majd a buzik megköszönhetik a vergődéseteknek, hogy egyre több emberben tör elő a felháborodás, és nem ellenetek, mert magasról szarnak rátok, hanem a buzik ellen!!! Gyalázat amilyen mocskos, aljas, felforgató, gátlástalan, uszító, provokáló dögök vagytok! Mivel ettől az aljas provokáló magatartástól éppen az érintettek nem határolódnak el, az emberek utálata feléjük fog irányulni! Olyan emberekben jön elő az utálat akik eddig nem is foglalkoztak az egésszel! Gyalázat amit csináltok mocskos provokáló, rühes kutyák!
néhai Ch.Pilot
2020. augusztus 25. 01:32
A Momentumosoknak üzenem: egyenek szart, vagy hányást. Megértik majd, mit jelent egy normális, egészséges embernek a homokosok nyilvános ténykedése. Fogadok, hogy azonnal leállnak a szivárványos zászló kitételével. Retard Europe BLM = Black Likes Murder Budapest Restart = Buzipest Retard
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!