Meghalt Ásotthalomnál egy magyar katona

2021. január 08. 16:23

Nem incidens történt a Honvédelmi Minisztérium szerint, de a Zsaruellátó Facebook-oldal kezelője szerint eljárás indult.

2021. január 08. 16:23
null

A déli határszakaszon életét vesztette egy katona csütörtökön – közölte a Honvédelmi Minisztérium kommunikációs osztálya a HVG-vel. Nem incidens történt – tették hozzá –, de személyiségi és kegyeleti okokból többet nem árultak el.

A HVG megírta: egy napja a Zsaruellátó írt arról, hogy elhunyt egy katona Ásotthalmon. A Facebook-oldal hozzászólásban azt fűzte hozzá, hogy a történtekkel kapcsolatban vizsgálat is indult.

(Facebook, HVG)

Kép forrása: Magyar Honvédség Facebook-oldala

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferer
2021. január 08. 23:04
Régen a nők nem is harcolhattak csak a férfiak. Vajon miért? Mert más a fizikai adottsága a két nemnek meg eleve másra valóak. Nők fő feladata a szülés, férfinak a többi
Coccothraustes
2021. január 08. 23:02
Vigasztalást a gyászolóknak.
Ferer
2021. január 08. 20:05
Pszichiáterhez járok én is. Az agyalágyult magyar közfelfogással ellentétben!!! NEM, NEM CSAK BOLONDOK JÁRNAK LÉLEKORVOSHOZ. Katonáknak is segítenek pszichológusok, pszichiáterek szerintem. Ez alap lenne.
fogas paduc
2021. január 08. 19:36
Lehet akár hirtelen szívhalál is, vagy akár tüdőembólia. Lehet, hogy a larvált covid fertőzésen esett át, de a következményes tromboembóliába belehalt. Lehet, hogy véletlenül rossz palackból itta meg az üdítőt, melybe a társa az autó szélvédőjére tartogatott jégtelenítőt tartotta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!