Életét vesztette egy ember a hőség miatt a röszkei határátkelőhelyen

2021. július 10. 14:51

Halálos áldozatot követelt a több órás várakozás a határon.

2021. július 10. 14:51
null

A szabadságukra Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralni indulók miatt intenzív a forgalom a röszkei autópálya- és közúti határátkelőhelyen, az ásotthalmi átkelőnél, Románia felé pedig Csanádpalotánál.  A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint a Szerbia felé személygépkocsival tartóknak a két röszkei és az ásotthalmi átkelőnél is két órát kell várakozniuk. Az autópályán mindkét irányban egyórás a sor az autóbuszoknak, és szintén ennyit kell várakozniuk a Magyarországra személygépkocsival belépésre jelentkezőknek.

A Pannon RTV értesülése szerint szombaton, a déli órákban életét vesztette egy török állampolgárságú férfi a Horgos-Röszke autópálya határátkelőnél. A középkorú férfi egy német rendszámtáblás autóban utazott, és vélhetően a melegtől lett rosszul, miután átkeltek a határon Szerbiába. A holtestet elszállították az illetékes szervek.

(MTI, Pannon RTV)

Nyitókép: YouTube

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
savrena
2021. július 12. 12:16
Ha valaki jött-ment már Röszkénél akkor tudja hogy milyen ott az autópálya betonján állni 35 fokban. Sokan, hogy a többórás várakozásban spóroljanak a benzinnel, kikapcsolják a motort és tolják az autót. Így persze klíma sincs.
vktzmnksr
2021. július 11. 01:53
Ez egy hír ???
Mandarin.
2021. július 10. 23:33
Nem középkorú férfi halt meg ma Röszkénél, hanem 80 éves, idős török férfi. Valószínűleg évente többször hazautazott Törökországba a családjával, ilyen ez a kétlaki élet. Nem kizárólag a meleg nyári időjárás okozhatta a halálát, bármilyen súlyos krónikus betegség is állhat a háttérben.
kisgul
2021. július 10. 16:40
Ilyesmi, a papírok nélkül érkező hordákkal soha nem fordulhat elő, ők úgy jönnek mennek a határokon át, mint forró kés a vajon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!