Ásotthalom díszpolgára lett Toroczkai László

2022. augusztus 22. 12:16

A település képviselő-testülete egyhangúlag döntött erről.

2022. augusztus 22. 12:16
null

„Ásotthalom díszpolgára lettem” – írta Twitter-oldalán Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke, Ásotthalom korábbi polgármestere. Kiderült, a lakosságtól érkező javaslatok mellett a település képviselő-testülete egyhangúlag döntött erről.

Ez eddigi életem legfontosabb elismerése, mert azoktól kaptam, akik a legjobban ismernek. Hatalmas megtiszteltetés

– írta Toroczkai.

A politikus bejegyzésében felemlegeti, hogy amikor „2015. október 23-án Pintér Sándor belügyminiszter az összes szomszédos határmenti település polgármesterét kitüntette a migráció elleni küzdelem elismeréseként a Köz Szolgálatáért Érdemjel arany fokozatával, csak engem »felejtett ki«, sokan felháborodtak, és igazságtalanságot kiáltottak. Ahogy akkor is írtam; valóban igazságtalan volt, hiszen elsőként szálltam szembe a migrációval, és elsőként javasoltam és követeltem a kormánytól a határkerítést is”.

 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Davidov
2022. augusztus 30. 07:51
Szobor lesz? Jó lenne, mert azt majd le tudják dönteni...
csjanos
2022. augusztus 23. 09:57
MEGÉRDEMLI...és igazat ír...sokat tett a határvédelemért....
KINGA SÁNDOR
2022. augusztus 23. 04:43
Toroczkai egy szar áruló, elárulta Budaházyt! Budaházy a börtönben, ő meg a parlamentben! Vajon milyen egyezség alapján hagyták futni?
tevevanegypupu
2022. augusztus 22. 18:47
Az ellenzék egyik vezetője diszpolgár lett. Gratulálok. De ellenzék..ezt miért felejti el mindig mindenki mikor a Mi hazánkról van szó?? Magyarul kormányellenes, ha ez igy világosabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!