A röszkei csata

2022. szeptember 16. 10:39

A harmadik világ legsötétebb bugyraiból, Mordorból elszabadult felesleg és hiábavalóság nekiesett a hazánknak.

2022. szeptember 16. 10:39
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„Mintha tegnap lett volna…

Röszkénél megtámadták a határt és a határt védő rendőreinket. Döbbenten ültünk a tévé előtt, és néztük a felkavaró jeleneteket. A jeleneteket, ahogy a megvadult emberlöcsedék, a harmadik világ legsötétebb bugyraiból, Mordorból elszabadult felesleg és hiábavalóság nekiesett a hazánknak.

Rajtuk volt Szarumán jele. Szarumáné, vagyis a terroré, az erőszaké, a borzalomé, a szélsőséges vallási fanatizmusé.

És jöttek.

Mint igazi barbár horda, elvadult, eltorzult pofával estek neki a határnak, s minden kezükbe eső tárgyat megragadva dobálták a rendőröket. Repült a tégla, a kő, a betondarab, a fahusáng, és még a saját gyerekeiket is áthajigálták a kerítésen, mert ezeknek ennyit számít az élet. Közben a csorda bőgött vadul, ahány nyelve csak volt, annyi nyelven. Amúgy gyűlölik egymást is, gyűlölnek mindent, de akkor gyűlöletük, nyomorúságuk, hiábavalóságuk és feleslegességük minden frusztrációja egy irányba fókuszált: a magyar rendőrökre.

Akik ellenálltak. Megvédték a magyar határt a barbár hordával szemben.

Ültünk a tévé előtt, és borzadva néztük mindezt, és eszünkbe sem jutott, hogy amit látunk, azt lehetséges másképpen is látni.

Ó, pedig hamar kiderült, hogy lehetséges. Már másnap előkerült a honi barbárság, az itt állomásozó feleslegesség és hiábavalóság, és nekilátott átkeretezni a látottakat, átkeretezni a valóságot.

Persze, hogy a DK és Gyurcsány járt az élen. Meg a »jogvédők«, megannyi Soros s…ggevége, megannyi nyomorult, hazaáruló gazember.”

Nyitókép: MTI Fotó: Sóki Tamás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. szeptember 20. 07:05
Idióta bolsi "árnyék" Feri, másnap telekürtölte Európát, hogy az a sok mocskos rohadt szemét magyar rendőr ( akik önfeláldozóan védték ennek a féregnek a seggét) megtámadta a szerencsétlen migránsokat. Majd legott elrohant pajszer vasért, harapó fogóért. Később is tudta használni a határzárnál. Belevaló kiscsávó.
budapesti
2022. szeptember 16. 17:29
Majdnem minden mondata hazugság.
Namond
2022. szeptember 16. 17:19
A "röszkei csata"? A blikkfangosnak gondolt, valójában hülye szlogenek, a tettek helyetti, média kormányzás jelei, mint a pörkölt szaftos ing és az álspontán merülés a nép között. Orbánnak izzad az agya az ársapkájában, ami az (agya) országnak jó pár milliárd eurójába kerül.
Desz
2022. szeptember 16. 15:08
Akinek gondja volt és van az akkori (mellesleg igen szolid) rendőri fellépéssel, javallom, hogy elvtársaival együtt próbálják meg ugyan ezt a vircsaftot az arabusoknál! A siker borítékolható igaz-e!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!