Így nézhetett ki Karácsony Gergely „puskája” a CEU rendezvényén

2022. szeptember 29. 15:31

Ez volt az esemény, ahol a főpolgármester a „rájtving populizüm” témaköréről próbált értekezni.

2022. szeptember 29. 15:31
null

Mint arról mi is beszámoltunk, a közelmúltban Karácsony Gergely a CEU-n tartott rendezvényen szólalt fel, angolul. A főpolgármester érezhetően nem volt nyeregben az idegen nyelv használatakor, ez pedig az internet népét is megihlette. A TikTokra például felkerült egy videó, ahol Karácsony „puskáit” mutatják be: 

Nyitókép: Képernyőfotó 

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tikkadt Szöcske
2022. szeptember 30. 13:43
One Kate touch cow a bock Ron tool. Ezt tessék odaadni felolvasni neki.
Palatin
2022. szeptember 30. 12:35
Karácsony ugyan valóban egy szánalmas fajankó, de még mindig kellemesebb jelenség, mint Gyurcsány, aki egy komplett NoGo. Én szemkilövetökkel nem fognék kezet. Mit akar a Fecó ezzel az ármánnyal összeszkábált, nevetséges árnyékszék-kormánnyal? Már a Mi Hazánk is lekörözött. A nemzet bohóca lesz, Karácsonyt leváltva. Fecó ma már nem egészen beszámítható, erösen szenilizálódik, ö lesz hamarosan a magyar Biden, kezet akar majd fogni a saját árnyékával. Az árnyékkormány (= ármány-kormány) nem más mint egy teritett betli. A DK csak a saját szennyvizéböl tud meríteni, csak a régi lebukott, alakmatlan figurákat, - a roncsgarnítúrát -, tudja megint elövenni, és azok ismét azt akarják csinálni, amibe belebuktak, amivel tönkretették az országot. Új értelmes emberek nem akarnak hozzájuk csatlakozni. Itt van ez a szégyenletesen lebukott, de újra éledezö Gréczy is, aki kizárólag arról nevezetes, hogy ö az egyetlen politikus a világon, akinek a választói müködés közben látták a nemi szerveit. Habár, ha meggondolom, - ellentétben az ellenzék többi tagjával -, ö már legalább bizonyította, hogy van valami, amit tud. Az árnyékkormányhoz a fényt nyilván a Fidesz-kormány biztosítja. Gyurcsány ebbe sütkérezve játsza a vakondot. De elszólták magukat. Ha ök ugyanis egy transzparens, átlátható, öszinte, demokratikus kormányt akarnának csinálni, akkor nem vetnének árnyékot. Tehát rosszban sántikálnak, sötét dolgokon törik a fejüket. Szegény Fecó megint bohócot csinál magából. Szenilizálódik az eszemadta. De nekünk szükségünk van a DK-ra és Fecóra föleg. Ö tulajdonképpen olyan mint egy macska. Amig ö a politikai szinpadon téblábal, addig az egerek nem fogják szétrágni Orbán miniszterelönöki kinevezéseit, amiböl szép lassan már egy számottevö egércsemege gyülik össze. Gyurcsány a garancia az örökös 2/3-ra. Amig ö a politikában rontja a levegöt, addig itt normális ellenzék nem lesz, nem is lehet. Az ellenzék elénekelhetné neki naponta a dalt, hogy "Se veled, se nélküled.."
Báthory Ödönke
2022. szeptember 30. 11:33
A jövőről van szó, a múlt, múlt...
Magyarvagyoknemturista
2022. szeptember 30. 09:05
Ez a faszi egy kabaré, hugyozni sem tud angolul, plusz a 21-22 bukás forgalmi vizsgán! Ilyen tehetségek formálják a liberális demokráciát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!