Rétvári Bence: Mi itt Európa határait védjük! (videó)

2022. október 29. 10:33

„Azért egyre magasabb ez a kerítés, hogy Európán belül ne legyen belső határellenőrzés” – hangsúlyozta Röszkén az államtitkár.

2022. október 29. 10:33
null

„Határaink védelme most fontosabb, mint valaha! Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő asszonnyal Röszkén jártunk, ahol megerősítik a határt védő kerítést” – írta Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára közösségi oldalán.

A látogatásukról egy videó is felkerült Rétvári Facbook-oldalára, amelyben a kormányszóvivő elmondta, hogy

Az intézkedéseket felidézve ismertette, amikor az kellett „megépítettük a kerítést, amikor az kellett, akkor határvadász egységeket állítottunk fel, amikor pedig az kell, hogy még magasabb és meg erősebb kerítést állítsunk, akkor még magasabb és erősebb kerítést emelünk a magyar emberek védelmére”.

Rétvári Bence miniszterhelyettes a röszkei határátkelőnél tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy az embercsempészek őrzése a magyar börtönökben mintegy hárommilliárd forintos többletköltséget jelent évente.

Ezt követően leszögezte:

azért egyre magasabb ez a kerítés, hogy Európán belül ne legyen belső határ, ne legyen belső határellenőrzés”

–hangsúlyozta Rétvári.

A sajtótájékoztatóról készült összefoglalót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Rétvári Bence Facebook-oldala

 

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gèbi
2022. október 29. 14:02
a migránsok taxiztatása, a "védelem" melyik részét képezi? Maradjunk annyiban, hogy a kerítés, ebben a formájában, egy pénzkidobás az ablakon.
Trombitás Keresztély
2022. október 29. 13:30
A kerítés egyre magasabb, a létra 🪜 egyre hosszabb. Probléma megoldva. 🤣🤣🤣
Trombitás Keresztély
2022. október 29. 13:14
Na, már ezt a két nyamvadtat is le kellet a határra küldeni? Majd Szandika eltáncolja TikTok-on. :DD Bencikére meg már anno az osztálypénzt sem merték rábízni, mert azt sem tudta volna megvédeni. A kerítésbe meg áramot vezetni a legnagyobb hernyóság. Mi van ha a két díszpinty megbicsaklik a magas sarkúban, és megrázza őket az áram? 🤣🤣🤣
Vucli Tóbiás
2022. október 29. 12:55
Köszönet és tisztelet az összes katonának és rendőrnek, akik ezt a nehéz munkát végzik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!