Pintér Sándor-maszkban tüntettek az aHang aktivistái a KLIK előtt

2022. október 20. 14:19

„Ha az emberekre nem hallgattok, a főnökötökre hátha” – mondták a demonstrálók.

2022. október 20. 14:19
null

„Elfogadhatatlan, hogy a tankerületek a pedagógusok helyett a kormány fenyegető politikája mellé állnak” – fogalmazták meg az aHang tüntetői a Klebelsberg Központ budapesti épülete előtt. A követelések része többek között a béremelés, a munkaterhek csökkentése és a sztrájkjog visszaállítása is, de kitértek a gyógypedagógusok helyzetére is.

„Ha az emberekre nem hallgattok, a főnökötökre hátha” – hangoztatták a demonstrálók, akik Pintér Sándor-maszkban tüntettek az épület előtt.

Emlékezetes: az aHang volt az a szervezet, amely lebonyolította az online ellenzéki előválasztást, illetve ők csinálták a 2019-es nyári főpolgármesteri előválasztás online részét is.

Nyitókép: Facebook

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SyncBaer
2022. október 20. 20:49
A Mókus-őrs, 70. éves találkozója. Szépek, mint egy lavór ibolya!
Kormánypárti1
2022. október 20. 19:59
Gondolom hogy valamiféle juttatást kapnak ezért az önégetésért, mert épeszű ember ilyet , legalább is ingyen, nem csinál.
Türelem
2022. október 20. 19:22
Az utolsó agg bolsi is ott volt az utcán.....Rákosira és Kádárra emlékeztek.
Krupp Skya
2022. október 20. 18:08
Ez inkább Lengyel László maszk. Jó hogy nem Bolgár Porno György, vagy Gréczy Kivert Zsolt maszkban tüntetnek, ütemesen verve, mint ahogy a liberális mondás mondja: A pénz számolva, a fasz ütemesen verve jó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!