Sorompók közé szorult egy autó Debrecenben, aztán jött a vonat (videó)

2022. november 30. 15:30

Fennakadt a személygépjármű, amiből még időben ki tudtak szállni az utasok.

2022. november 30. 15:30
null

Vasárnap este történt egy súlyos baleset Debrecenben, miután fennakadt egy autó az egyik vasúti átjáróban. A sofőr segítséget kért a többi sofőrtől, hogy húzzák ki az autót, többen segítettek is, ám nem sikerült letolni a sínekről a gépjárművet. Ám hamarosan a sorompók leereszkedtek, a jelzőlámpa pirosra váltott, mivel vészesen közeledett a vonat, szerencsére sikerült mindenkinek kellő távolságba vonulnia a sofőrrel együtt, így személyi sérülés nem történt. 

A vonaton 250-en utaztak, a szerelvényen utazók közül sem sérült meg senki. 

Nyitókép: Képernyőmentés

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. december 01. 02:39
Amíg ugyanott közlekednek a vonatoknak és a gépjárművek is addig balesetek is lesznek. Mágnesvasúton még sohasem történt ilyesmi. Mert nem azonos szinten közlekednem ott a vonatok a gépjárművekkel.
kiss.istvan770
2022. november 30. 18:09
Sok olyan baleset van a Youtube-on is, ahol a sofőr nem átmegy a vasúti síneken, hanem rákanyarodik. Elképzelni sem tudom, hogy miért teszik. Pont a síneken hülyülnek meg? Sínautónak képzelik a kocsijukat?
szodabár
2022. november 30. 17:19
Mi az, hogy vonattársaság?
letsgobrandon
2022. november 30. 15:51
ezt meg hogy csinálta... pfff .. jogsit venném el tőle örökre
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!