Videó: nem győztek elugrani a gyalogosok az ámokfutó autós elől a Blaha Lujza téren

2023. március 23. 11:03

A belső sávból kanyarodott rá a gyalogátkelőre.

2023. március 23. 11:03
null

Félelmetes videót közölt a Budapesti Autósok weboldala. A felvételeken azt látni, amint  a fedélzeti kamerával ellátott autó a Blaha Lujza téren közlekedik, a Rákóczi úton haladt a centrum felé.

A néhány autóval előbb – belső sávban – haladó fekete jármű sofőrje az Erzsébet körúti kereszteződés közepén gondolt egyet és elrántotta jobbra a kormányt, és felhajtott egy gyalogátkelőre, a gyalogos legnagyobb megdöbbenésére. Személyi sérülést szerencsére nem történt.

Íme:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
critical man
2023. március 23. 15:29
Geli vezetni tanul. Rámozdult a jogsira 7-edjére.
robertdenyiro
2023. március 23. 14:02
Áá, ez nem ámokfutó volt. Csak kaligeli tanul vezetni és közben megnézte, a balaha lujza téri nyilvános fülkék renden vannak-e.
21 gramm
2023. március 23. 12:51
80 éves úrvezető, aki még úgy érzi, ugyanolyanok a reflexei meg olyan hirtelen jár az agya, olyan gyorsan tájékozódik, úgy lát, mint 50 éve. És erről meggyőzött egy háziorvost. De lehet, hogy tévedek és szőke nő volt. (Figyelem, ez itt a végén irónia volt...)
need-info
2023. március 23. 12:51
Akár simán el is csaphatta volna a gyalogoson átkelőt, ez felér már egy gyilkossági kísérlettel. Javaslatom : letartóztatni és darált húst csinálni belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!