Vitézy beszólt Karácsonyéknak a budapesti utastájékoztatás kapcsán: Ez a balkáni vagy dél-olasz gyakorlat

2023. június 22. 22:24

Az egykori BKK-vezér szerint „Budapesten nem erre a színvonalra kéne magunkat pozicionálni”.

2023. június 22. 22:24
null

„Eltelt 13 év és most ismét ott tartunk, hogy az kerül ki a táblákra, hogy 20 percenként vagy 11-13 percenként jár egy járat” – méltatlankodik legfrissebb Facebook-posztjában a Budapesti Közlekedési Központ egykori vezetője, Vitézy Dávid, bizonyítékul a 16-os busz kihelyezett menetrendjét mellékelve.

Vitézy a Karácsony-félre városvezetés utastájékoztatásáról így fogalmazott: „Ez a balkáni vagy dél-olasz gyakorlat, Budapesten nem erre a színvonalra kéne magunkat pozicionálni”.

„Nyilván apróság ez a nagy rendszerben, de mivel ez aztán tényleg nem pénzkérdés, nem értem, miért lép a BKK vissza ilyenekben, hisz 2010 után a cég létrejötte révén épp az ilyen ügyekben, így az utastájékoztatás színvonalában tudtunk a leggyorsabban látványosan előrelépni” – zárja posztját a közlekedéspolitikai szakember.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2023. június 24. 06:47
A fővárosi tömeg, piiiiiíííísziiiiiin nyitott közlekedés lepusztitása tetszik, nem tszik Vitézy ténykedése alatt kezdősött. Ugye nem felejtettük a a Budaőrsi úti buszsávot, meg egyebeket. Ugyanakkor el kell ismerni, értett hozzá amit csinált. Nemegyszer megjelent a Szabó Ervin téren, (ÁVM központ) és maga irányitotta a forgalmat, nem is rosszul, kritikus esetekben is. Ugye ne képzeljük el, mi lenne, ha, mindezt NyámnyilaKarácsonGergely csinálná. Egy eredmény garantál lenne. Életében először tenne valamit. Ne firtassuk, jót vagy rosszat. Valószinü mindenki kitalálja.
Zsolakomarom
2023. június 23. 10:08
Sajnos nemcsak budapest, hanem az egesz orszag a balkani szinvonalra van pozicionalva Ime a rangsor: https://www.heritage.org/index/ranking
nyugalom
2023. június 23. 09:39
Elkepesztő a mocsok minden jarművön! A hontalanoktól, drogosoktól budos, tetves minden! Kamugeri utazzon a jarműveken! No meg az gyurcsanyfioka!
amca
2023. június 23. 08:50
Hagyd békén a bolondokat. Most tanul aenglis. Áj Spaek You Most megy a KRESZ. VBicajjogsi. Dr-i túl messze Meg mindig jön a villamos
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!