Ma már visszasírjuk Győzikét, ennél csak sokkal lejjebb kerültünk

2023. augusztus 29. 12:21

Miért ne kezdhetne el politizálni egy celeb?

2023. augusztus 29. 12:21
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Az orvos-pszichológus anyukám, pszichológiai kísérlet gyereke voltam, ezért nem volt tévénk, nem kaptam barbiet, sőt melegitőnadrágot sem, mondván ezek mind butaságok. Szóval úgy nőttem fel, hogy nem tudtam bekapcsolódni se a játékba, se a társalgásba az iskolában, mert nem láttam Isaurat és az egy darab, kikönyörgött moncchichim nem fért be az osztálytársam barbieházába.

Ez a tudatlanságom később is megmaradt, úgyhogy gőzöm se volt, kik szerepelnek a női lapok címlapjain. Aztán egyszer belenéztem az RTL-be, hogy ne legyek annyira tudatlan és épp Győzike-show ment. Döbbenten néztem, hogy ez milyen műsor, ahol egy cigány család veszekszik! Ma már visszasírjuk Győzikét, ennél csak sokkal lejjebb kerültünk. Teljesen fogalmatlan emberek tapizzák egymást mindenféle villákban.

Győzikét azonban figyelemmel kisértem, a feleségét is. Igazából egy kicsit megszerettem, egyrészt mert borította a bilit: kiderült, hogy az egész show színészet volt, ahol eljátszották a megírt történeteket, másrészt van annak az embernek egy bája, ahogy magyaráz. Győzike ott volt a Tranziton és mindenki arra használja, hogy »hö-hö, ha-ha, itt tart a Fidesz«.

Ő pedig azt magyarázza, hogy szeretne tanulni, fejlődni.  Ebben a kiröhögésben benne van az ellenzék veszte, mert lenézéssel nem lehet választást nyerni. Miért nem fogadjuk el, hogy valaki többet akar? Miért kell örökre begyűrni kasztokba egymást? Miért ne kezdhetne el politizálni egy celeb? Szóval én drukkolok Győzikének, örülök, hogy együtt voltunk a Tranziton, remélem megtalálja az új szerepét! Hajrá!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mátrai Dávid / Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. augusztus 30. 16:38
Le is szophatos skrabsky az adocsalo mocskos cigányt. Persze csak kisgrófó után.
Fed74
2023. augusztus 30. 16:19
Miért nem a pedofil egyházi Iskolátokról írsz, te agyhalott! Ez a fideszes értelmi színvonal! Ez hiányzott még a szektából, a fogyatékos Nógrádi cigány!
Tara Verde
2023. augusztus 29. 22:44
"Ő pedig azt magyarázza, hogy szeretne tanulni, fejlődni." Tök jó, de ehhez nem feltétlenül kell egy sajtónyilvános trendi fesztivál. Melyik könyvtár címét adjam meg?
Hill
2023. augusztus 29. 20:22
Erről a szikkadt varánusz arcúról pár éve még a tetemes sikkasztás és adócsalás miatt volt tele a média.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!