Ganxsta Azahriah zenéjéről: Olyan szar, hogy le a kalappal

2023. november 30. 15:52

Határozott véleményt fogalmazott meg a rapper.

2023. november 30. 15:52

Ha valaki nézőszámokat csinál, és tényleg komoly hallgatottsága van, akkor azt nem lehet megkérdőjelezni – mondta Ganxsta Zolee rapper a Budapest Open Mic Bom Műhely című műsorában Azahriahról. Hozzátette, hogy az más kérdés, hogy neki ez a műfaj nem tetszik.

„Technikailag ügyes”

„Mit lehet arra mondani, aki három pusit csinál?” – kérdezte, utalva arra, hogy Azahriah három teltházas koncertet ad jövőre a Puskás Arénában. Technikailag ügyes, csak amit csinál az olyan szar, hogy le a kalappal – fogalmazott. Hozzátette, ettől függetlenül ő egy nagyon ügyes gyerek.

Aki a sz*rt jól csinálja, az a nagy dolog. 

A zenész azt is elmondta, hogy Krúbi zenéje viszont nagyon tetszik neki. 

A videó vonatkozó része a 13. perctől alább tekinthető meg: 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Barna Zsolt
2024. január 06. 09:11 Szerkesztve
Szóval a helyzet az, hogy: ez Az Ária-nemzedék már mindenestül a média, a reklám és az informatika foglya. Ez a nemzedék nem gyötrő vitákban tagadta és tagadja meg az előzőt, hanem: kitörölte, elfeledte és felmentette. Az így támadt szellemi és mentális ürességben vagy vákuumban aztán, fizikai létsíkját illetően, toprongyok, csőcselék, kések, ego-balták, öklök, kurvaságok, kábszerek, igénytelenségek, nárcisztikus hisztériák meg hülyeségek, celebsakálok, monoton buli-dadogások, kábult agymenések, Azariah-k, és egyéb különböző és fura tárgyak röpködnek.
Lajoss
2023. december 04. 13:25
Zoli,inkább még egy csík…
DFK
2023. december 01. 13:48
Azahriah tényleg a híg fos kategória (bár abban a stílusban csak az igénytelen szar létezik), csak mesterségesen felpumpálják (ld yt néző számok, amik irreálisan magasak egy ilyen lokális sztárnak).
sentimental
2023. december 01. 12:53 Szerkesztve
Tényleg Zelenszkinek ilyen gyűrű kéne az kisujjára ,mint a James Caan a Thief-ben ,vagy ,mint a belmondo.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!