Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Pár óra alatt már több mint 25 millióan nézték meg Tucker Carlson interjúját Orbán Viktorral!

2023. augusztus 30. 08:20

Carlson nemrég Donald Trumppal, amerikai elnökjelölttel készített interjút, amelyet szintén a Twitter-oldalára töltött fel.

2023. augusztus 30. 08:20

Ahogy arról a Mandiner is korábban beszámolt, Tucker Carlson amerikai televíziós szakember Orbán Viktorral készített egy fél órás interjút. A videóban szó esett az orosz-ukrán háborúról, az Amerikai Egyesült Államokról, valamint a magyar nemzet küldetéséről is.

Carlson nemrég Donald Trumppal, amerikai elnökjelölttel készített interjút, amelyet szintén a Twitter-oldalára töltött fel. Ezen a videón a megtekintések száma meghaladta a negyedmilliárdot, 262 millió megtekintésnél jár. Orbán Viktor is nagy népszerűségnek örvend, hiszen

a magyar miniszterelnökkel folytatott beszélgetését 8 óra alatt már több mint 25 millióan nézték meg!

Nyitókép: Facebook

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti2
2023. augusztus 31. 08:43
104 milló.
zoligoo
2023. augusztus 30. 19:26
75 millió!,
Performan
2023. augusztus 30. 15:25
Abba gondoljatok bele, hány államfő beszélHET ma olyan szabadon a világban, mint Orbán. Tényleg, hány? A liberalizmus a kollektivizmus legvisszataszítóbb rémképét hozta ránk. Egy vad és sötét diktatúrát, ahol már nem csak az egyes országok vezetői, de a politikai pártok tagjai, sőt az újságírók sem mondhatják el a saját gondolataikat. Éppen ezért jobbára olyanokat válogatnak e kontraszelektált székekbe, akiknek már eleve saját gondolataik sincsenek. Végül ők lettek a libsik. Az emberi faj leggyávább, egyben legbutább példányai.
Performan
2023. augusztus 30. 15:17
A végén népirtás miatt fognak koncepciós eljárást indítani a komcsik Orbán ellen. Ahány liberális ma gutaütést kapott :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!