Donáth Anna kikotyogta Gyurcsány féltve őrzött titkát

2024. január 31. 12:07

Ebből balhé lesz!

2024. január 31. 12:07
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A Momentum új elnöke volt a Klubrádió Megbeszéljük című műsorának vendége, ahol meggondolatlanul olyat tett, amiből még komoly balhé lehet. Ugyanis a baloldal féltve őrzött választási stratégiájáról árult el egy fontos dolgot. De nem ám a hivatalos álláspontról, hanem Gyurcsány ördögi titkáról. Aki figyelemmel kísérte a rendszerváltás utáni politikai mozgásokat, és azokat összevetette a 2010 utáni baloldali lépésekkel, annak ugyan nem okozott meglepetést Donáth. Ám azzal, hogy kikotyogta ilyen nagy plénum előtt a tervet, most már azok is tisztában lehetnek a végső céllal, akik eddig nem láttak át a szitán.

A Momentum első embere a következőket mondta:

»Nem egy közös massza fogja meghozni ugyanis a kormányváltást, hanem valódi alternatívák kooperációja. […] Dobrev Klárával is lesznek megbeszélések. Erős kritikát fogalmaztam meg, de egy felelős vezető ettől még leül egy felelős vezetővel.«

Itt van a kutya elásva: nem közös massza, hanem valódi alternatívák kooperációja kell. Ez nem más, mint a régi MSZP–SZDSZ-trükk felmelegítése. Nem jött össze külön-külön, nem jött össze együtt, így megpróbálkoznak az egyszer már bevált módszerrel. Emlékezhetünk rá, hogy az SZDSZ, hogy fújt a szocikra, zsigerből tolta el magától az esetleges együttműködésüket, majd mindezt lesöpörve, átverve a saját választóikat, kéjesen borutak egymás nyakába. Most is erre készülnek.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner-montázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2024. január 31. 19:18
Ma már más a kása, Mása... Kiismertük ezeket.
manitowoc
2024. január 31. 15:08
CsépiBazsi: "Emlékezhetünk rá, hogy az SZDSZ, hogy fújt a szocikra, zsigerből tolta el magától az esetleges együttműködésüket, majd mindezt lesöpörve, átverve a saját választóikat, kéjesen borutak egymás nyakába." "Figyelem", CsépiBazsi! Emlékezhettek rá, hogy a FIDESZ, hogy fújt a KISGAZDÁKRA, zsigerből tolta el magától az esetleges együttműködésüket... Magyar Hírlap, 1991.02.25. Orbán Viktor: "A Kisgazdapárt áll legtávolabb a Fidesztől, képviselői hozzászólásaiból olyan értékrend rajzolódik ki, amelyet mi nagyon élesen elutasítunk. Végzetesnek tartjuk a kisgazda politizálást... (figyelsz, CsépiBazsi?) Az pedig, hogy a kisgazdákkal egy koalícióban legyünk, a legrosszabb álmainkban se kerüljön elő." És aztán 1998-ban mi történt? Na... na... Na ugye, hogy Orbánék mégis összeálltak a tőlük 'legtávolabb álló" és "végzetesen politizáló" Kisgazdapárttal... "Figyelem!" JOBBoldali trükk.
EX_Terminator
2024. január 31. 14:27
Ezt is ismerjük már, az önkormányzati nagyon függetlenek esete.
states-2
2024. január 31. 13:57
Miután már mindent kipróbáltak, kezdhetik az egészet elölről. Olyan ez mint a néhai lélegeztetőgép, mint csodafegyver, miután az inflációzásnak, akkuzásnak annyi, jöhet megint a lélegeztetőgép.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!