Elhunyt a Heti Hetes egykori főszerkesztője

2024. január 13. 21:31

Ónodi György 71 éves volt.

2024. január 13. 21:31

Elhunyt Ónodi György producer, rendező, író. Legismertebb műsora az RTL-en a 17 éven át futó Heti Hetes volt – közölte a csatorna.

„Ennek a műsornak a két tábora egyaránt nem akar lemaradni a műsorról: az egyik azért, hogy felbosszantsa magát, a másik, hogy jól szórakozzon rajta” – vallott évekkel ezelőtt egykori műsoráról Ónodi.

Gálvölgyi Jánost megdöbbentette a gyászhír

A műsorszereplői közül Gálvölgyi Jánossal 30 éves barátság fűzte őket össze.

„Döbbenettel fogadtam, mint minden ilyen hírt az ember, átszalad rajta a múltja is. Gyuri nekem több mint 30 éves barátom, munkatársam volt. Az embernek eszébe jut, hogy az élet nagyon gyorsan múlandó” – reagált a színművész Ónodi György halálhírére.

Gálvölgyi hozzáfűzte, szilveszter előtt beszélt Ónodival utoljára, azt mondta, jó hangulatban volt. Bár a munkakapcsolat megszűnt közöttük, rendszeresen tartották a kapcsolatot. 

„Nagyon jól írt, amit kevesen tudtak róla, és 

a ma már szidott, szeretett, emlegetett Gálvölgyi Shownak a 80 százalékát a Gyuri írta”

 – tette hozzá a színművész.

Ónodi György 71 éves volt.

A RTL összeállítását alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
solnes-2
2024. február 06. 18:26
Nem kár érte!
Reszelő Aladár
2024. január 19. 10:18
Ez a műsor pont addig volt humoros, ameddig Fábry Sándor is ott ült. Ha jól emlékszem ez pont 3 adásig tartott. Amúgy tőlük tudtuk meg, hogy a humor ellenzéki műsor, kivéve az MSZP kormányzást, mert akkor kormánypárti.
Vén Csataló
2024. január 17. 19:52
Ja és qrvára nem néztem a retkes műsorát, bármivel is legyezgette a hiúságát, hogy őket amásik oldal is nézi,.Francokat! A normális emberek nem nézték ezt az undorító kommunista-gyűlöletfélórát. A legelején láttam egyet-kettőt, aztán láttam, hogy miről van só és soha többé ezt a szellemi kútmérgezést.
Vén Csataló
2024. január 17. 19:49
Fotó alapján egy alkoholista volt. A műsora alapján meg egy igazi gyűlölködő bolsi rohadék. És az ilyeneknél szinte biztos, hogy az egész felmenő családja hozzá hasonló bolsi tetvekből állt. Jobb lett a világ nélküle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!