Hajdu Steve durván lealázta a magyar embereket az RTL műsorában

2024. január 05. 09:20

Aki sikeres, az nem magyar, nem lehet magyar. Ez az üzenet, amit közvetíteni akar a baloldal.

2024. január 05. 09:20
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Legutóbb a Reggeli című műsorukban Hajdu Steve-nek Azahriah és Szoboszlai sikerei miatt sikerült belerúgnia a magyarokba. A következőket mondta a színész, műsorvezető:

»Azt azért figyelembe kell venni, hogy Azahriah és Szoboszlai már nem magyarok. Tehát nem magyar mentalitással dolgoznak és gondolkodnak. Nekik nem elég az, amit a közeg itthon rájuk süt.«

Emlékezetes, hogy a friss Nobel-díjasaink, Karikó Katalin és Krausz Ferenc esetében is azt próbálta a baloldal minden fórumon közölni, hogy ők már gyakorlatilag külföldiek, mert kint futottak be, nem Magyarországon.

Azaz, aki sikeres, az nem magyar, nem lehet magyar. Ez az üzenet, amit közvetíteni akar a baloldal. Ezúttal Hajdu Steve volt a szócső, legközelebb más lesz, aki átveszi ezt a feladatot.

Sajnálatos, hogy ide jutottunk.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2024. január 08. 13:18
Megint hazudsz rühes cigány!!!
Fed74
2024. január 07. 21:18
Te rühes cigány! A Hajdú nem a Magyar Embereket alázta, hanem a tolvaj fidesz bandádat!!!!
Palatin
2024. január 06. 20:07
Én megértem a Hajdu Steve féle senkiket. Rohadt nehéz lehet elviselni, hogy akit gyülöl az ember, az sokkal jobb, mint ö maga.
syphax-2
2024. január 06. 06:03
Az a véleményalkotási STILUS ÉS MÓDOZAT, ahogyan ez a hajdú LÓFASZ megnyilvánul, nos az ÖNMAGÁT MINŐSITI.ÚGY ÉRTEM: LEFELÉ, A BÉKA SEGGE ALÁ....AZT MONDOM: JÓ AZ, HOGY ILYEN SEGGHÜLYE BALFASZOK AZOK, AKIIK MAGYARSÁGUNKRÓL "IGY" BESZÉLNEK, mert még a fényképe is visszataszitó és undoritó ennek SZTííííV NEVŰ ÁLLATNAK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!