A híres DJ, David Guetta féltestvére panaszkodik Orbánról a Népszavának

2024. február 28. 20:42

Bernard Guetta francia liberális EP-képviselő szégyenletesnek és gusztustalannak nevezte Orbán megjegyzését Navalnij kapcsán.

2024. február 28. 20:42
null

„Orbán nagyon tisztességes ember volt politikai pályafutása kezdetén, de már nem az” – nyilatkozta Bernard Guetta francia liberális EP-képviselő a Népszavának.

Az Európai Parlament (EP) csütörtökön állásfoglalást fog elfogadni Navalnij kapcsán, amelynek tervezete leszögezi: az orosz kormányt és Vlagyimir Putyin elnököt személyesen terheli a büntetőjogi és politikai felelősség az ellenzéki képviselő haláláért, ezért jogosan megkérdőjelezhető Putyin elnöki hatalmának törvényessége – közölte a lap. David Guetta, nemzetközileg is elismert DJ féltestvére, Bernard Guetta francia liberális EP-képviselő, az állásfoglalás egyik előterjesztője a Népszavának nyilatkozva „korunk hősének” nevezte az orosz ellenzéki politikust. 

Mi is megírtuk, hogy Orbán Viktor hétfőn, a Parlamentben megköszönte a kormánypárti képviselőknek, hogy Navalnij-ügyben önmérsékletet tanúsítottak azzal, hogy nem álltak fel, amikor az ellenzék egyperces néma főhajtást kezdeményezett. „Sovinisztáknak nem jár tisztelet” – jelentette ki Orbán Viktor. A kijelentését azzal indokolta, hogy szerinte az, aki a grúzokat patkányoknak nevezte, annak nem állnak fel a parlamentben. Ezt követően azonban megjegyezte, hogy „egyébként meg nyugodjon békében”. Bernard Guetta ezt szégyenletesnek és gusztustalannak minősítette. 

Orbán nagyon tisztességes ember volt politikai pályafutása kezdetén, de már nem az. Navalnij nagyon ellentmondásos, nacionalista politikusként kezdte a pályafutását, és igazi hősként fejezte be 

— mondta Bernard Guetta.

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala 

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. február 29. 13:35 Szerkesztve
Mi szégyenletest talál abban, hogy "nyugodjon békében"? Pláne, hogy Navalnij szerinte is ellentmondásos és nacionalita politikus?
sagirdilsiz-2
2024. február 29. 08:15
73 évesen,----- híres DJ féltestvére.... ez elég gáz.
Jose
2024. február 29. 06:23
Berni mindent tud Navaljnijról, ezért megteheti, hogy minősíti és hősnek kiáltja ki. "nacionalista politikusként kezdte a pályafutását..." A nacionalista a komcsiknál persze negatív értelmű. Rusnya dög ez a fickó.
paperfellow
2024. február 29. 05:54
Az, hogy egy soros csicska meghal az orosz börtönben, az az ottani belügy. Mert ha egy nyugati állampolgárt nyúvasztottak volna ki, de egy orosz halt meg betegségben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!