Lángolt egy tízezer négyzetméteres kertészet Budapesten

2024. február 07. 06:04

A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, önkéntesek is segítettek.

2024. február 07. 06:04
null

Frissítés: Eloltották a lángokat a XXIII. kerületi Meddőhányó utcában kigyulladt kertészetben – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szerda reggel az MTI-vel. 

Kedden késő este teljes terjedelmében égett és szinte megsemmisült a tűz következtében egy mintegy ötezer négyzetméteres, könnyűszerkezetes, lemez oldalfalú, csarnokszerű épület, amelyben nagy mennyiségű kertészeti felszerelés volt.

A fővárosi hivatásos és a dél-pesti önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a lángokat – közölték. 

Kigyulladt és 

teljes terjedelmében ég

 egy nagyjából tízezer négyzetméteres kertészet Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron kedden éjszaka – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.

A csarnokszerű épület, amelyben a lángok felcsaptak, a Meddőhányó utcában található. 

A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre,

 és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoznak. A munkálatokat a dél-pesti önkéntes tűzoltók is segítik – olvasható a közleményben. 

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alfonzo
2024. február 07. 10:35
be volt biztosítva, vagy nem ?
fenris
2024. február 07. 10:19
Kíváncsi leszek a vizsgálat eredményére, mert ilyenkor mindig eszembe jut az a szöveg, hogy Akkora tűz volt, hogy még az is elégett, ami ott se volt (biztosítási csalás), illetve a konkurencia lerendezésének is bevett módszere a tűz. Ha meg sima hanyagság vagy baleset, akkor lesz felelős is.
auditorium
2024. február 07. 09:53
A soroksáriak bizonyára tudnának mondani egyet s mást, milyen ott a helyzet, miért kell alaposan bezárkózniuk magas fallal körülvéve és őrző kutyákkal.
Obsitos Technikus
2024. február 07. 07:33
Mi lesz a helyén, irodaház?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!