Tűzoltók akartak megmenteni egy fán ragadt mosómedvét Érden, de az állat nem kért a segítségből (VIDEÓ)

2024. február 08. 22:29

A mosómedve elmenekült megmentői elől.

2024. február 08. 22:29

Az RTL beszámolója szerint Érden több mint tíz órán keresztül ült egy fa tetején egy mosómedve, amelyet később tűzoltók próbáltak meg lehozni a földre. Az állat azonban nem volt partner a mentési kísérletben, így 

az akció közben leesett, elszaladt, és egy másik, kisebb fára mászott fel.

A tűzoltók a második fáról is megpróbálták leszedni az állatot, de onnan is sikerült elmenekülnie, így azóta keresik. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a mosómedve honnan szabadult ki, mivel Magyarországon a természetben szabadon nem él, és háziállatként tartani tilos – olvasható a portálon.

A mentési akciót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képmetszet / RTL.hu

 

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elbert-0
2024. március 23. 19:41
Az a kibaszott idióta aki kihívta őket ugye kifizette a teljes költséget ? Tünet ez mint a hússzor oltott ukrán zászlós profil zöld rendszámmal.
Robi54
2024. február 09. 13:53
Mire volt jó ez a felhajtás?
diodoro3
2024. február 09. 12:50
Hülye városi. Ha egy állat felmászik a fára az le is tud jönni onnan. Érdekes, hogy falun sosem kell ilyenért tűzoltót riasztani......
luxusbatar
2024. február 09. 12:19
Valamiről lemaradtam? Mióta élnek Magyarországon vadon mosómedvék? Ja, és még valamit! Az ukrán front első vonalába zavarnám azt, aki állított módban videozik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!