Így néz ki a visegrádi hotel a szombati pusztító tűz után (FOTÓK)

2024. március 10. 09:37

Mutatjuk.

2024. március 10. 09:37

Nyitókép: Facebook

***

Ahogy megírtuk, hogy szombaton délelőtt tűz ütött ki a visegrádi Hotel Silvanusban, és nagy károkat okozott. Az épület a negyedik emeleten gyulladt ki, ahol a vendégek részére fenntartott szobák találhatók. Most a szálló a közösségi oldalán osztott meg képeket.

„Borzasztó órákon vagyunk túl! Hálát adunk, hogy személyi sérülés nem történt”

 – írják.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint kiderült, a tűz elektromos hiba miatt keletkezett.

Íme, a fotók:

 

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­­ö­­g­ö­s­­­ ­­l­á­­n­­y­­­o­­k­­ ­v­­á­­r­­­n­­a­­k­ ­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Kormánypárti2
2024. március 10. 17:30
Porig kellene rombolni, mert ocsmány. Lehettek volna lassabbak a tűzoltók. Én nem is értem, ki az a hülye fasz, akik a panelből elmegy nyaralni egy panelba?
Fehér Agyar
2024. március 10. 13:04 Szerkesztve
Feltehetően a legfelső szinten elszállásolt, a szállodában dolgozó indiai vendégmunkások főzőcskéztek illegálisan a szobáikban, amit nem bírt a hálózat. Ha a hotel rendes, az indiai szokásoknak megfelelő étkezést biztosított volna a számukra, nem következik be a hatalmas anyagi károkkal járó tűzeset
Patika
2024. március 10. 12:40
Borzasztó órákon vagyunk túl! Hálát adunk, hogy személyi sérülés nem történt” - tervezett elavuláshoz mit szól a biztosító?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!