Kiderült, hogy ki lesz Szentkirályi Alexandra utódja

2024. március 28. 22:33

A kormányfő Pilis-Dunakanyar országgyűlési képviselőjét kérte fel a posztra.

2024. március 28. 22:33

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

„Nagy megtiszteltetés ért a napokban, ugyanis Orbán Viktor miniszterelnök úr felkért, hogy vállaljam el a Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság vezetését, egyúttal pedig a kormányszóvivői feladatok ellátását is”

– írta Facebook-oldalán Vitályos Eszter.

Kormányszóvivőként is maradok a Pilis-Dunakanyar országgyűlési képviselője, ahonnan a legtöbb erőt és támogatást kapom az itt élő emberektől, és

továbbra is azon leszek, hogy ezt megháláljam szeretett otthonomnak”

– írta Vitályos Eszter.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. március 29. 08:57
nincs. nem. volt. és. soha. nem. lesz. olyan. hogy. ebből. bármibe. bele. follyak.
nguru
2024. március 29. 07:03
Muszáj volt lecserélni, mivel Szentkirályiba tisztítószer került!
Osztap_Bender
2024. március 29. 06:56
Vitályos E. Szentendre országgyűlési képviselője (is). Megválasztás óta eddig még semmi láthatót és láthatatlant nem tett a városért. A 11-es út felújításával (ami ígérete volt) kapcsolatosan sem. Méltó párja, de nem párttársa vitéz polgármesterünknek. Szentendre mára a Dunakanyar gyöngyéből annak szégyene lett. Mindez a választott(!) városvezetésnek és a választott(!) képviselő kiváló, áldozatos munkájának következtében.
Patika
2024. március 29. 03:30
Mi a fene? Hogy a rákba?! Szóval már eldőlt, hogy bármi lesz is nyerni fog... Vagy annbyira szar volt, hogy mindenképpen mennie kell Akár nyer akár nem, a helye már most üres! (szegény ostobán tátogó krokidilészájúnak mos alighanem térdéig leesik a szájeres álla)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!