Újabb videó került elő a Silvanusban tomboló tűzről: belső felvételen, mi maradt a szállodából

2024. március 10. 15:36

A beavatkozásban több mint száz tűzoltó vett részt.

2024. március 10. 15:36
null

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Szombat délelőtt gyulladt ki a visegrádi Silvanus Hotel: a négycsillagos szálloda negyedik emelete gyulladt ki először, a lángok gyorsan átterjedtek a tetőre. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tűzoltóegységek tizennégy vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. 

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett szentendrei, esztergomi és fővárosi hivatásos, valamint szentendrei, rózsadombi, délegyházi, gyömrői, szigetmonostori, visegrádi, pilisborosjenői, komáromi, banai, alcsútdobozi, kocsi és leányfalvi önkéntes tűzoltók dolgoznak a helyszínen. 

Az oltási munkálatokat fővárosi, váci, gödöllői, bicskei, ácsi, üllői, nagykátai, szigetszentmiklósi és budaörsi vízszállítók is segítették. 

Az oltási munkálatokban több mint száz tűzoltó vett részt. A gyömrői tűzoltók a TikTok-oldalukra videót is tettek fel a vonulásukról, melynek végén belső felvételeket is mutatnak, amelyeken látható, mekkora pusztítást okozott a tűz. A felvételt itt tekinthetik meg:

@gyomroote Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy visegrádi szálloda negyedik szintje, a Feketehegy utcában. A tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. Az egységek tizennégy vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett szentendrei, esztergomi és fővárosi hivatásos, valamint szentendrei, rózsadombi, délegyházi, gyömrői, szigetmonostori, visegrádi, pilisborosjenői, komáromi, banai, alcsútdobozi, kocsi és leányfalvi önkéntes tűzoltók dolgoznak a helyszínen. Az oltási munkálatokat fővárosi, váci, gödöllői, bicskei, ácsi, üllői, nagykátai, szigetszentmiklósi és budaörsi vízszállítók is segítik. A beavatkozásban több mint száz tűzoltó vett részt. #tuzoltok #feuerwehr #tuzolto #feuerwerk #tuzoltosag #firefighter #vigyázzunkegymásra #foryou #foryoupage #nekedbe #gyömrő #öte #fyp #fy #neked #fireman #tűzoltóság #gyömrőöte #riasztás #visegrád #hotel #structurefire ♬ Till I Collapse - mr.purged

 

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fofo
2024. március 11. 18:11
Valami nem stimmel. A fotókat nézve, nekem úgy tűnik, a hotel több, egymástól távol eső területen égett.
Welszibard
2024. március 10. 20:05
A biztosító most belenyúlhat rendesen a zsebébe! Lesz egy pár milló a rekonstrukció.
I feel the earth move under my feet
2024. március 10. 18:06
Fura, hogy a tűzoltóság már minden csip-csup telephelyhez előír tüzivíz tározót, egy szállodához nem kellett ilyet létesíteni? Vagy pontosan miért is vitték 70 kilométerről a vizet a "lánglovagok"? Csak, mert?
Lami
2024. március 10. 17:31
Vizszállitok? Nagykátáról .győmrőröl .Gődöllőröl. pesten nincs elég? Az egész megyén átkell menni? Még törökbálint érd is közelebb van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!