Annak örülök, hogy ez a gátlástalan társaság most megérezte, hogy milyen is az, ha nem beszélhet szabadon

2024. április 17. 17:41

Függetlenül attól, hogy mit gondolok a brüsszeli hatóságok eljárásáról.

2024. április 17. 17:41
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

Nyitókép: Juszt László Facebook-oldala

»Egy mondat a zsarnokságról«. Függetlenül attól, hogy mit gondolok a brüsszeli hatóságok eljárásáról, a szélsőjobboldali rendezvény betiltásáról, majd engedélyezéséről, azért annak örülök, hogy ez a gátlástalan társaság, amelyik kormányzása minden percében a szabad véleménynyilvánítás, a más hangon megszólalók elhallgattatásán – Színművészeti Egyetem, művészek kitiltása városokból, ellenzéki lapok ellehetetlenítése, Klub rádió, másként gondolkodó pedagógusok kirúgása, a flozófusok elnémítása, a Nyitott száj, a Kriminális, a Tv ügyvédje megszüntetése, stb – most egy pillanatra megérezte, hogy milyen is az, ha nem beszélhet szabadon.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nimril
2024. április 19. 15:04
Én speciel annak örülnék, ha végleg befognád a rühes kommunista pofádat, bolsevik! Minek ezt a kártékony faszt állandóan szemlézni?
magyarvizsla17
2024. április 19. 07:46 Szerkesztve
Sokan pontosan tudják, milyen a szólsászabadság korlátozása, ugyanis az előző rendszert is ismerték már. Emlékszel, Juszt László? Azt te elég jól kiszolgáltad.
thehun
2024. április 19. 07:34
Fasszopo komcsi hizo! Lacika, kinyalhatod a gatlastalan tarsasagnak, te budos csira!
pragmatika
2024. április 18. 20:41
" most egy pillanatra megérezte, hogy milyen is az, ha nem beszélhet szabadon.” Te viszont szabadon fröcsöghetsz még mindig f.szkalap az nem tűnt fel ? Akkor mit szólnál, ha a kormány egyszerűen betiltaná az elvtársaid összejöveteleit tüntetéseit te féreg ? Fröcsögnéd ezerrel "UGYEMEGMONDTAMHOGYDIKTATÚRAVAN!!!" faszságotokat. Miközben még némelyik ballibsi is "hibás lépésről" beszél, te itt egyre mélyebbre ásod magad a sz.rban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!