Magyar Péter egy pohár ital mellett árulta el, milyen életre vágyik

2024. április 23. 18:43

A baloldal új üdvöskéje azt is kifejtette, mennyire nehéz most a családjának.

2024. április 23. 18:43

Fotó: Kisbenedek Attila/AFP

Magyar Péter is beindította a kampányát, Dél-Dunántúlon kezdte az országjárást, hétfőn a mohácsi, villányi, siklósi és komlói szavazókhoz látogatott el, útjára pedig az RTL is elkísérte.

A baloldal új üdvöskéje a csatorna riporterének arról is beszélt egy pohár ital társaságában, mennyire nehéz neki és családjának ez az időszak, ezért örülne, „ha száz, ezer, tízezer Magyar Péter lenne a Tisza pártban, csereszabatosak lennénk, meg tudnánk osztani a feladatokat.

Annak örülnék a legjobban, ha teljesen más vinné ezt a feladatot, újra átlagos életet élhetnék, és a gyerekeimmel járhatnék focimeccsekre, edzésekre, amit most nagyon hiányolnak.

Pedig még csak a harc elején vagyunk” – fogalmazott a gondos családapa képében tetszelgő Magyar Péter, amely az ismert előzmények tükrében meglehetősen visszás.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iphone-3
2024. április 24. 18:52
rohadjon meg ez a mocskos asszonyverő féreg. GAZEMBER
pepepapa
2024. április 24. 16:35
Gondos családapa ????????
kir2vik
2024. április 24. 14:34
Elképesztő, hogy ez ennyire hülye. "Annak örülnék a legjobban, ha teljesen más vinné ezt a feladatot, újra átlagos életet élhetnék, és a gyerekeimmel járhatnék focimeccsekre, edzésekre" El sem tudom képzelni, hogy Orbán Viktor azon kesereg, hogy 20 év alatt milyen fárasztó volt és legjobban szeretne átlagos életet élni. Pedig még meccsekre is eljár két világút között, karácsonyozik, húsvétozik, 5 gyerek és számtalan unoka ... Ez a pöcs pedig pontosan tudja, milyen erőfeszítés komolyan dolgozni eu-ban, vagy miniszterként és mégis képes ilyesmit kinyögni. Mikor ébrednek fel a gyűlöletben fetrengő hívői ? Pöcspetinek még a karácsony kakaózós reggelije is fárasztó lenne rendszeresen. És ő akarja megmenteni az országot.
Robi54
2024. április 24. 13:58
Egy is sok belőled.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!