Tank miatt állt le a forgalom a Déli pályaudvarnál

2024. április 18. 08:05

A legmodernebb Leopard harckocsi lehetett a „tettes”.

2024. április 18. 08:05
null

Nyitókép: a magyar hadsereg egyik új Leopard 2A7 típusú tankja. Fotó: Magyar Honvédség

A Blikk arról ír, hogy tankok miatt állt a forgalom Budapesten az este. Hozzáteszik: egy meglepő jelenet zajlott a Déli pályaudvar környékén, 22 óra körül, ugyanis katonai konvoj haladt el a pályaudvar mellett, hangos szirénázás kíséretében.

Mint kiderült, egy páncélost hoztak, a honvédség által nemrégiben újonnan vásárolt 

PzH 2000-es önjáró löveget és egy harckocsit, ami a lap olvasójának a videója alapján a Magyar Honvédség sztártankja, az új Leopard lehetett

A konvoj elhaladásáig hangosbemondón kértek türelmet, tudjuk meg. Ahogy többször megírtuk, a csúcskategóriás lövegeket és harckocsikat az elmúlt években vásárolta a Magyar Honvédség egy páratlan haderőfejlesztés részeként.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2024. április 18. 19:52
Gondolom a libsik elkotortak a légópincékbe. Ne bújjatok el galambjaim, Orbán bácsi hozott nektek demós tankot arra az esetre, ha rosszak lesztek, ilyenek driftelnek nektek.
alexandrosz-2
2024. április 18. 19:34
Halom méregdrága fos. Túlsúlyos, túlméretes, vasúton nem szállítható. Amint harcba vetik az ukránok elakad, vagy szétbassza a ruszki, mint a szart. A vétótlan köpcös geci bandája nagyot kaszált rajta. A többit pedig leszarják.
contractor-2
2024. április 18. 09:54
Van a piacon kb. 5-6 olyan tankelhárító rakéta, amelyek közül bármelyikkel a világ bármely tankját 1-2 ember könnyedén ki tudja lőni a gyalogságból. És ezeket az eszközöket nagy tömegben gyártják, egy tank árához képest fillérekért. Nem is lehet látni tankcsatát már az ukrán fronton sem.
Mindenhova
2024. április 18. 09:08 Szerkesztve
Nah, megjöttek a mindenhez IS, de most aktuálisan a legjobban a hadászathoz és a harcjármúvekhez értő libernyákbolsevikok. A harckocsi elavult, betanított papírnehezékkel el lehet pusztítani, drága ect. Egy pillanatig sem zavartatják magukat, h. a szomszédban pont feleennyit érő, kőkorszaki HK-kal ép egy országot csipegetnek az oroszok, amiből mostanra már vagy fél Magyarországnyit lecsipegettek. Ami biztos, ha ezek azt mondják, h. nem jó, akkor jó úton haladunk, és azt kell csinálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!