Hont szerint van alternatívája Magyar Péter és az ellenzék összefogásának

2024. május 09. 12:15

„Négyötödnek hívják” – írja az újságíró.

2024. május 09. 12:15

Nyitókép: Képkocka / YouTube-videó

A Mandiner beszámolt róla, hogy hétfőn a DK–MSZP–Párbeszéd szövetsége tartott választási gyűlést a baloldal egyik fellegvárosában, Salgótarjánban. Az eseményen Magyar Péterről és pártjáról kérdezték a jelenlévő politikusokat.

„Azt remélem, hogy ezt a rivalizálást majd az együttműködés fogja felváltani, mert a parlamenti választáson nincs három pólus, ott két pólus van” – fogalmazott Karácsony, aki szerint a Magyarral való együttműködésnek hosszú távon nincs alternatívája.

Ezt is ajánljuk a témában

Dehogynincs. Négyötödnek hívják”

– írta Hont András Facebook-oldalán.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­g­a­­z­­­i n­­i­m­­­f­­o­­m­­­á­n­i­­á­k­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Reszelő Aladár
2024. május 10. 12:30
MP és Fletó között még lesz egy DeathMatch. MP akkor lesz kihjvó, ha az ellenzéki oldalon sikerült Ferenc testvért Klárástul DK-stul eltakarítania. Akkor majd majd lehet kihívó, de ezt a nem hivatalos előválasztást még abszolválni kellene.
Tommaso
2024. május 09. 18:32
Mi jellemzi Orbán itt fröcsögő seggnyalóit? NULLA DB ÉRV, NULLA TÉNYISMERET, ALPÁRI STILUS, ZSIGERI GYŰLÖLKÖDÉS, VITAKULTURÁLATLANSÁG. Sajnos ők is magyarok. A nemzet szemete. Az ellenzék mégsem zárja ki őket a nemzetből, nem úgy mint ők több millió embert.
gyaloggos
2024. május 09. 17:18
KBA98! MINDENT a maga idejében! A VÁLASZTÁSOKIG csak maradjon már az a BLÖFFPETI, oszt a MOMENTUMOS donáthannát meg csehkatalint ÜSSE ki az EP ből!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!