Karácsony továbbra sem képes kimondani, hogy nem érkezett külföldi pénz a kampányába

2024. május 18. 10:05

Ehelyett azt ecsetelte, hogy az összes kampánya minden magyar jogszabálynak megfelelő módon történt.

2024. május 18. 10:05

A Magyar Nemzet megírta: a főpolgármester ugyan hazugságnak tartja, hogy a 2019-es főpolgármesteri kampányába külföldről érkezhetett pénz, cáfolni azonban nem képes azt és nem mondja ki, hogy nem érkezett külföldi pénz a kampányába. A lap birtokába került vaskos információcsomag szerint egy javarészt gépjármű-bérbeadással foglalkozó céghez, a Bakony Rentál kft-hez rejtélyes külföldi forrásból 112,5 millió forint érkezett a 2019-es önkormányzati választás előtt. Hozzáteszik: a cég tulajdonosa egy bizonyos Mravik Zsolt. Ő pedig nem más, mint Karácsony Gergely bizalmasának, Tordai Csabának az élettársa.

Mint kiderült, Mravik Zsolton keresztül egy városházi közvetítő segítségével 75 millió forint vándorolhatott a Karácsony Gergely kampányát lebonyolító Mindenki Budapestért nevű szervezet vezetőjéhez, a főpolgármester másik bizalmasához, Perjés Gáborhoz, aki rövid időn belül több részletben ezt a pénzt bankszámlára helyezte. Ezalatt Perjés ügyelt arra is, hogy mindig tízmillió forint alatti összeget helyezzen el egyszerre a bankszámlán. 

Hangsúlyozzák: 

a főpolgármester nem mondta ki, hogy nem érkezett külföldi pénz a kampányába!

Ehelyett azt ecsetelte, hogy az összes kampánya minden magyar jogszabálynak megfelelő módon történt - írják.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­k­­­e­­l­­d­­ ­a­­­ ­s­z­­­e­­­x­­­i­ ­­­p­­­u­­n­­­c­­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
papalimapapa
2024. május 18. 14:22
Látni kell, a magyarországi ellenzéki formáció valójában nem más, mint egy brutális kontraszelekció eredménye. Tehetségtelen, arrogáns, semmihez sem értő, intellektuálisan és mentálisan is nívótlan, morálisan instabil figurák gyülekezete, akiknek a szavazótáborát semmi más nem tartja össze csupán az Orbánnal szembeni tehetetlen gyűlölet. Az O1G. Karácsony is ebbe a csörhébe tartozik. Ki kell innen picsázni!
iphone-3
2024. május 18. 14:13 Szerkesztve
elég ránézni és a hányás fogja el az embert a mocskos hazugláda hazaáruló pofájától. büdös aljas buzeráns ganéláda szaros geri. lmbtq az kell ide igaz buzivezér geri? hogy rohadnál már meg a sitten te aljas szarcsimbók.
Mich99
2024. május 18. 12:16
Kamu Geri tegye az asztalra a TÉNYEKET! aztán mi eldöntjük, hogy ezek megfeleltek-e a törvényeknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!