Orbán Viktor a baloldalról: A választások közeledtével legszívesebben letagadnák, hogy háborúpártiak

2024. május 21. 12:17

„Csakhogy mindenki tudja, hogy egytől egyig Soros zsebében vannak” – jelentette ki a miniszterelnök.

2024. május 21. 12:17

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor legújabb Facebook-posztjában ismét odaszúrt a baloldalnak. Mint fogalmazott, a politikusaik „a választások közeledtével legszívesebben letagadnák, hogy háborúpártiak.”

Csakhogy mindenki tudja, hogy egytől egyig Soros zsebében vannak

 A régiek is, meg az újak is” – folytatta.

„Márpedig aki fizet, az rendeli a zenét” – szögezte le a kormányfő.

A vonatkozó bejegyzést alább olvashatja:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. május 21. 19:43
Európában az orosz agresszor cinkosa az egyedüli háborúpárti. A mi derék csüngőhasúnk.🤮🤮
Tommaso
2024. május 21. 15:26
ORBÁN Viktor HAZUDIK, ui. Magyarországon senki nem HÁBORÚPÁRTI. TALÁN még maga Orbán sem, aki kiállt Putyin HÁBORÚPÁRTI papja mellett. Emléxünk, egy háborús bűnös érdekében vétózott az Európai Unióban, pedig a vétójogot csak a magyar nemzeti érdekek érdekében lenne szabad felhasználni.
Tommaso
2024. május 21. 15:26
FOSIK a FIDESZ Magyartól és a Magyaroktól. Ennek legújabb jele, hogy "Németh Balázst sportriporteri múltja miatt kérték fel a választási tévévita vezetésére' állitja a fideszes sajtó. Valójában a FIDESZ iránti elfogultsága volt az ok, hiszen éveken át hirek helyett hamis hazug kormánypropagandát nyomott a FIDESZ által megszállt Köz-TV-ben,
templar62
2024. május 21. 14:57
Orwelli Nagy Tesó doktrínái : War = Peace ( háború ( végtelen háború ) hozza a békét . Tudatlanság = erő , ignorance = strenght ( mármint a gazdáik ereje függ az ő tudatlanságuktól ) . Szabadság = szolgaság . Freedom = slavery . Ez a vazallusok hűségesküjének pontjai .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!