Rajong az ATV Magyar Péterért (VIDEÓ)

2024. május 06. 22:51

A Heti Napló tudósítója büszkén mondta, hogy nekik másodikként válaszolt Debrecenben, holott sok újságíró akart interjút készíteni a baloldali politikussal.

2024. május 06. 22:51

Igencsak „óvatosan” járt el az ATV, amikor Debrecenben Magyar Péterrel készítettek interjút, L. Dézsi Zoltán büszkén újságolta Sváby Andrásnak, hogy bizony nekik válaszolt a Tisztelet és Szabadság Párt (Tisza Párt) alelnöke másodikként, pedig az újságírók már szinte dulakodtak, hogy hozzáférjenek a baloldali ellenzék éppen aktuális vezéralakjához.

Továbbá azt a „kulisszatitkot” is elárulta, hogy

előre jelezték Magyarnak, hogy olyan kérdéseik is lesznek, amelyek valószínűleg »nem fognak olyan nagyon tetszeni neki«.

De ezekre a kérdésekre is válaszolt” – tette hozzá a riporter.

Egyébként emlékezetes, a politikussá avanzsáló Magyar Péter színre lépésekor szinte azonnal lepropagandistázta a csatornát. Nem sokkal később pedig „más programra való hivatkozással” mondta le a csatorna egyik műsorában a már beharangozott szereplését. Utóbbi azért volt „váratlan” lépés tőle, mert ekkor Varga Judit éppen Hajdú Péternek adott ekkor közel kétórás interjút, amelyben volt férje válogatott bántalmazásairól beszélt.

Az interjút a 14. perctől tekinthetik meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­I­g­­a­z­­i n­­i­­m­­­f­­­o­­­m­­­á­­­n­­­i­­á­k­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
alexandrosz-2
2024. május 08. 10:28
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
KBA98
2024. május 07. 16:18
A szekta vezér mit szól hozzá? Még mindig kell neki OV támogatása? OV pénzéből OV-t szidják! Ez á a valami!
kissb56
2024. május 07. 15:00
Összenő ami össze tartozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!