Német polgármester az unokáját féltő nagypapának: Nem kell odamenni, nem kell provokálni!

2016. február 3. 10:55

Egy német kisváros fórumán merült fel, hogy mit tehetnének az ellen, hogy migráns gyerekek molesztálják a német kislányokat. „Nem kell odamenni, nem kell provokálni!” – válaszolt a polgármester.

Nagy felháborodást okozott a szászországi Bad Schlema polgármestere január végén. A kisvárosban lakossági fórumot tartottak, ahol egy nagyszülő arról beszélt, hogy az unokáját zaklatták migránsok. A férfi azt szerette volna megtudni, mit lehet tenni ez ellen, főleg hogy jön a jó idő, és egyre kevesebb ruhát fognak viselni a lányok. „Ez egyszerű: nem kell odamenni, nem kell őket provokálni!” – mondta a város polgármestere, Jens Müller.

A fórum résztvevőit felháborította a válasz, kiabálni kezdtek, és kérdőre vonták a polgármestert: a saját országukban nem sétálhatnak szabadon az utcán? A polgármester szerint más útvonalakon is meg lehet közelíteni az iskolát, nem kell a menekültszállások felé menni. A lakosok ezzel, a lényegi problémát megkerülő a válasszal sem voltak elégedettek, a polgármester azonnali lemondását követelték.

A bejegyzés trackback címe: http://migracio.mandiner.hu/trackback/20018