Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2016. február 3. 10:55

Egy német kisváros fórumán merült fel, hogy mit tehetnének az ellen, hogy migráns gyerekek molesztálják a német kislányokat. „Nem kell odamenni, nem kell provokálni!” – válaszolt a polgármester.

Nagy felháborodást okozott a szászországi Bad Schlema polgármestere január végén. A kisvárosban lakossági fórumot tartottak, ahol egy nagyszülő arról beszélt, hogy az unokáját zaklatták migránsok. A férfi azt szerette volna megtudni, mit lehet tenni ez ellen, főleg hogy jön a jó idő, és egyre kevesebb ruhát fognak viselni a lányok. „Ez egyszerű: nem kell odamenni, nem kell őket provokálni!” – mondta a város polgármestere, Jens Müller.

A fórum résztvevőit felháborította a válasz, kiabálni kezdtek, és kérdőre vonták a polgármestert: a saját országukban nem sétálhatnak szabadon az utcán? A polgármester szerint más útvonalakon is meg lehet közelíteni az iskolát, nem kell a menekültszállások felé menni. A lakosok ezzel, a lényegi problémát megkerülő a válasszal sem voltak elégedettek, a polgármester azonnali lemondását követelték.

A bejegyzés trackback címe: http://migracio.mandiner.hu/trackback/20018


Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintEgy egészséges társadalomban ez a polgármester estére már az utcán lenne, hétvégén meg már költözhetne olyan helyre, ahol még szóba állnak vele.
És még szerencséje lenne, hiszen száz éve még nem úszta volna meg élve a "lakossági" fórumot ezzel a hozzáállással.

Azért hogyan jutott idáig Nyugat-Európa, hogy egy elvileg a közösségért felelős, általuk megválasztott polgármester a szavazóit kijátszva, a regnáló politikai elit érdekeit helyezze előtérbe. Vajon mennyi pénz kell ehhez? Csak mert a migrik két évére Németországra prognosztizált 50 milliárd euróba gondolom ez is bele van számolva.

Válaszok:
lilaremény | 2016. február 3. 13:41

Ezeknek teljesen elment az eszük.
A nagypapa helyében lehet, hogy kevésbé finom lettem volna.


Aztán meg majd megy a szörnyülködés, ha újabb menekültszállás kap lángra egész véletlenül.


jól megtanulta a merkeli terelést: a németek között is létezik szexuális zaklatás.

mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ha valamiért a günther család tagjaira lenne kikelve egy lakó hasonló okokból, arra is ez lenne-e a reakció. (menj másik útvonalon, és különben is mások is követnek el erőszakot.)

ki a fenét érdekel, hogy vannak-e és milyen arányban perverzek a németek között. nem ez a felmerült probléma!

mellesleg ki választotta meg őt? az ottani lakosok, vagy a migránsok? neki nem a város lakóinak érdekét kellene védenie? (költői kérdés volt)


ráadásul minél tovább tart az az 'ideig-óráig', annál nagyobbat csapnak majd az asztalra.


Hova nem kell odamenni az anyadpicsajat? Tan mi mentunk Sziriaba?


Jojo, johetnek, de csak a szoke nemet janykak, ha benne vannak a Ficki fickiben :=)


No, ezt vártam már egy ideje. A politikusok nyilván nem fogják bevallani hogy hibáztak. De nem tudtam hogy érez a mezei német. Ezek szerint nem heppi. Nagyon nem. Merkel helyében nem lennék nyugodt a márciusi tartományi választások miatt. Pedig addig még le kell mennie egy farsangi szezonnak is ami nem tűnik problémamentesnek. Nem csodálom hogy nem tülekednek a székéért, januárral kemény időszak köszöntött be a német mainstream politikusokra.


Ezért fontos hogy kelet-európa muszlimmentes övezet maradjon. Innen lehetne újrakezdeni ha nyugat-európa már nem bírna velük. Megjegyzem hogy a muszlimokat minden más kultúra utálja, nem lenne nehéz összerántani egy anti-muszlim világkoalíciót ellenük. Csak ez ma még nem polkorrekt. Még nem.

Válaszok:
túlélő | 2016. február 3. 16:55

A németek nagyon szervezettek. Kevés nép van aki űbereli őket, talán csak a japánok. A lényeg az hogy a muszlimoknak pontosan ez a legnagyobb gyengeségük: szervezetlenek. Hiába lesznek akárhány millióan, a folyamat visszafordítható ha van akarat a másik oldalon. A mi elsődleges ellenségünk nem a muszlimok hanem ez az akarat nélküli agyatlanság amit liberalizmusnak hívunk. Az eltunyult nyugati polgárság szemét kell felnyitni hogy rájöjjenek mi történik velük. A többi már gyerekjáték lesz.

Válaszok:
magnamater | 2016. február 3. 21:51

"A lakosok ezzel, a lényegi problémát megkerülő a válasszal sem voltak elégedettek, a polgármester azonnali lemondását követelték."

Azért megnézném, melyik lakos mit tudna tenni, ha ő lenne a polgármester?

Ő aztán semmit sem tud tenni. A Merkel-fiúk azt csinálnak a német kislányokkal, amit akarnak.
A megoldás az, hogy el kell kerülni a menekült-szállásokat.
Idétlen választ adtak a polgárok.
Nekik feljebbre kell címezniük az aggodalmaikat.
Az a liberális duma, hogy miért nem sétálhatnak szabadon a kislányok, önmagában semmi.
Nagyon jól tudják, hogy azért nem , mert a menekült-szálláson szelfi-alanyok várnak rájuk ugrásra készen.
Tehát nem a polgármestert, hanem a probléma okozóját kell célba venni, addig viszont, jobb, ha többen kísérik iskolába a gyerekeiket.
Sajnos, az emberek észre sem veszik, hogy képtelenek a valós helyzetnek megfelelően gondolkodni.
Én biztosan nem sétáltatnám a lengén öltözött lányomat a migráns-szálló előtt.


Nem a polgármester idézte elő ezt az állapotot.
Van ennek hazai vonatkozása is.
Mit fog tenni a mi kormányunk egy esetleges terror-veszély esetén, ha az ellenzék eléri a célját és nem rendelhet el rendkívüli helyzetet?
Na, akkor majd egy polgármester, vagy ki a jó franc véd meg itt bárkit is?
Nekem sokszor kell elmenni egy magyar "tábor" előtt autóval. Nem vagyok beszari alak, de amióta tudom, hogy volt szándékuk kitörni, éjszaka nem vállalnám az utat, nappal se szívesen, de okom van rá, hogy arra közlekedjek.
Pedig ott is van polgármester, ő hogyan fékezné meg központi akarat és cselekvés nélkül a migránsokat?


A migráció remekül meg van szervezve, mobil telefon náluk, azon irányítják őket, útvonal lerajzolva.Szervezés eredménye e népvándorlás: háború szítása, bombázás, aztán az európai jólétről propaganda, felszólítás a médiában a kivándorlásra, ellátják pénzzel is őket tudnak szervezni, akik megszervezték.Az európai nagyvárosokban szilveszterkor mindenütt ugyanaz történik, ez is a szervezést bizonyítja.
Ma a német polgármester mondja, ne menjetek oda, holnap a muzulmán mondja a németnek eredjetek innen.


Lehet, hogy az utolsó mondatra mint végeredményre illetve továbblépési lehetőségre reagáltak.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó