A migránsok betegségeitől félnek a görögök

2016. április 22. 13:21

A becslések szerint több mint negyvenezer migráns vesztegel Görögországban, az athéni külvárosok polgármesterei pedig már aggódnak a közegészségügyi kockázat miatt, amelyet a menekültek jelentenek – tudósít az Echo TV.

2016. április 22. 13:21

Angela Merkel, német kancellár ismét a külső határok védelmére szólított fel az unió belső piacának védelme érdekében. A becslések szerint eközben több mint negyvenezer migráns vesztegel Görögországban, az athéni külvárosok polgármesterei pedig már aggódnak a közegészségügyi kockázat miatt, amelyet a menekültek jelentenek, ezért a görög kormányfőhöz fordultak. 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2016. július 13. 15:22
Rasszisták!
kamasuka
2016. július 11. 11:07
Orbán sosem támadta Merkelt!!! Soha. Úgyhogy a mostani semmivel sem lóg ki a korábbiak közül, sőt, inkább Kohlt állította be Merkel mögé, akivel már tele a saját pártja is. Ezt kell észre venni! Ez volt a találkozó lényege.
balbako_
2016. május 25. 08:55
Érdekes, amikor nálunk felmerült a járvány kérdése - ami teljesen jogos és Demoklész kardjaként függ Európa feje felett - akkor gúnyos visszhangja volt a dolognak. Ettől függetlenül akkor is, most is szörnyű járványok csíráit hordozzák magukkal.
Antigoné
2016. május 12. 17:00
Korai az öröm. Holnap mondhatja az ellenkezőjét is, Németországon belül nincs ellenfele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik