Megpróbáltam megvédeni Európát, de nem sikerült

2016. május 21. 12:54

Magyar emberként egyre nehezebb olyan úti célt találni egy néhány napos európai kiruccanásra, ami megfelel egy húsvéti hosszú hétvégére, és nem is tölti el félelemmel a nyugati civilizáció fennmaradásáért aggódó lelkünk.

2016. május 21. 12:54
Bede Márton
444

Bolognában olyan egységesen migránssimogató a hangulat, mintha direkt örülnének az idegenek irányított inváziójának. Nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam, hogy a városi kórház épületeire három nyelven, olaszul, angolul és érthetetlen iszlám krikszkrakszokkal is felírták az osztályok nevét. Szerencsére ilyen esetekre mindig van nálam néhány ÜZENJÜK BRÜSSZELNEK-matrica, így sikerült eltakarnom a szégyenteljes szövegeknek legalább egy részét, de ekkor már nagyon elegem volt Bolognából.

A pohár végleg a Piazza Giuseppe Verdin telt be. Az Otello szerzője biztosan nem gondolta, hogy egyszer Európa önként a mórok karjába omlik, pedig a Verdi téren ma sajnos pont ez történik minden áldott este. Mintha a bolognai egyetem teljes diáksága itt gyűlne össze, hogy vedeljen, füvet szívjon, és cselesen mosolygó néger árusoktól vásároljon sült rákot és branzino alla senegalesét, miközben a kontinenst halálos veszély fenyegeti.

AMI MAGYAR AZ CSAK JÓ LEHET!!!! – kiáltottam végső elkeseredésemben. Hiába sütötte le szemét néhány szégyenkező diák, akik minden bizonnyal arra gondoltak, hogy mit tettek ezzel a szép, többre érdemes európai nagyvárossal. Aki megtagadja az európai értékeket, aki tárt karokkal fogadja a betolakodókat, aki nem hajlandó szembenézni a napnál is világosabb, halálos veszéllyel, az ne számítson arra, hogy mi, Magyarok majd megvédjük.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
popzene
2016. szeptember 19. 01:51
Amilyen hisztisek lettetek tőle, úgy látom, megérte.
kamasuka
2016. szeptember 16. 08:21
Mindenki simogatja őket, és mégis, kék lesz Ausztria, mi? :D
Harangláb
2016. július 30. 18:16
Párizs dettó...A nyugat nagyrészt elesett, a keleti bástyák még állnak. Amúgy szerintem jók az ilyen írások, kellően hergelőek, felkészítik a népet a népszavazásra... A magyar pragmatikus nép, utálja a hülyeséget, és a hazugságot, úgyhogy hajrá Bede, dolgozz nekünk...:)
krotak
2016. július 30. 18:16
"Magyar emberként" Mi itthon ezt természetesnek tartjuk. Olaszországban jót kacagtak volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik