Tudta?

2016. augusztus 23. 22:01

A kampány bizonyosan nem találkozik mindenki ízlésével, de ettől tekintsünk el! Értsük meg, hogy a részvétel a népszavazásban sorsdöntő jelentőségű, és a helyes válasz: NEM!

2016. augusztus 23. 22:01
Professzorok Batthyány Köre
MTI OS

„Tudta?

Tudta-e, hogy az Európai Unió felelőtlen politikusai a népvándorlás kezelésében elkövetett balfogásaik terhét akarják szétteríteni egész Európán? Tudta-e, hogy ezt hatalmuk jogilag kétes kiterjesztésével próbálják elérni? Tudta-e, hogy Európa védelmében eddig Magyarország tette a legtöbbet? Tudja-e, hogy a magyar példán egyre több európai polgár bátorodik fel és tér észhez? Hogy a mi népszavazásunk döntően befolyásolhatja a tagállamok és az EU központjának jövőbeli viszonyát? Tudja-e, hogy Magyarország és egész Közép-Európa önvédelmi ösztöne a keleti inváziókkal szemben évszázadok alatt alakult ki, és ennek elfojtása mindig is végzetes következményekkel járhatott volna? Legyen tisztában vele, hogy a népvándorlással szembeni kemény fellépés és a kampánykérdésekbe ágyazott leegyszerűsítő állítások ellenére az igazi menekültek befogadásra találnak Magyarországon! A kampány bizonyosan nem találkozik mindenki ízlésével, de ettől tekintsünk el!

Értsük meg, hogy a részvétel a népszavazásban sorsdöntő jelentőségű, és a helyes válasz: NEM!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
popzene
2016. szeptember 19. 01:51
Hiszen a NER idomított páviánjai vagytok, hát persze, hogy ott lesztek!
Héja
2016. szeptember 18. 18:16
Időnként kiüvöltesz a budiból... Székrekedés? Hashajtó sokat segítene.
ördöngös pepecselés
2016. szeptember 14. 16:09
az éjszakai kommentekből az derül ki hogy ezen a népszavazáson össze fog nőni ami összetartozik: a náci az internácival a kérdés csak az hogy hány százalékon muzsikálnak majd a közös platformon
Héja
2016. szeptember 05. 13:24
Hé ballibek! Szét ne rúgjátok a lakást! Tányérokat falhoz csapjátok, parkettát fölszeditek? Berobbantjátok a rezsót? A tehetetlen düh rossz tanácsot ad. Jobb a párnába sírni. Végetek, mint a botnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik