Beengedik a britek a Calais-ban várakozó gyerekeket

2016. október 15. 11:25

A kísérő nélküli gyerekek átjuthatnak Nagy-Britanniába rokonaikhoz a francia és a brit hatóságok együttműködésének köszönhetően.

2016. október 15. 11:25

Napokon belül átjuthatnak Nagy-Britanniába a Calais-i „dzsungelben” élő kísérő nélküli gyerekek a francia és a brit hatóságok együttműködésének köszönhetően. A legtöbb egyedülálló gyerek gyerek már Nagy-Britanniában élő rokonaihoz szeretne eljutni.

A Calais-i sátortáborban rengeteg a kísérő nélküli gyerek, számukra egy önkéntesek által működtetett, Kids Café nevű hely nyújt menedéket.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zalailáma
2016. október 30. 13:41
Ezután majd a szakállas bácsik is gyereknek vallják magukat, meg seregestül küldik majd a gyerekeket a harmadik világ legalsó bugyraiból is: ha megérkeznek, akkor jöhet az áhított családegyesítés, ha nem, akkor legfeljebb eggyel kevesebb, vannak helyettük mások.
cutcopy
2016. október 18. 00:08
Gyerekből rengeteg van és ki fogja megállapítani hogy ki kinek a gyereke, mert ugyebár a papírok elvesztek, na és később aztán ezek egyszer majd felnőnek és bármikor radikalizálódhatnak..
ZolieM
2016. október 18. 00:08
Így lesz a negyvenes bantunégerekből szír kisfiú.
luga
2016. október 17. 13:43
Arra jó, hogy jöjjön tízezer számra a szegény apátlan-anyátlan árva. A személyazonosságukat úgy sem tudja, vagy akarja megállapítani senki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik