Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2016. október 29. 08:19

Megötszöröződött a Magyarországon, a Balaton környékén ingatlant kereső németek száma a francia Le Figaro cikke szerint. A francia lap nagyriportjából az derül ki: az ok egyértelműen a menekültválság. A cikk szerint a németek az országukat elárasztó migránsoktól rettegnek, ez költözésük oka.

Egyre több német ember költözik Magyarországra a menekültválságnak köszönhetően. A Vigyázó blog szúrta ki, hogy a Le Figaro részletes riportban ír arról: egyre több német ember költözik Magyarországra a menekültválságnak köszönhetően. A francia lap szerint a német családok leginkább a Balaton környékén vásárolnak maguknak ingatlant. Ez a jelenség jelentősen felerősödött azóta, hogy Berlin meghirdette a nyitás politikáját a menekültkérdésben. A francia újság több ingatlanügynökkel, akik magyarországi ingatlanokat értékesítenek, és áttelepedő családdal beszélgetett.

Az újság által megszólaltatott Ottmar Heide ingatlanügynök szerint tíz ügyfele közül nyolc a migránsáradat miatt keres magának Magyarországon ingatlant, Günter Schwarz, a Balaton Immobilien ingatlanügynökség tulajdonosa pedig azt mondja, soha nem volt ekkora érdeklődés Németországból. „Naponta 15-20 érdeklődő van, ez ötszöröse a tavalyinak. Az ügyfeleim 50 és 100 ezer euró közötti ingatlanokat keresnek” – idézi a francia lap cikkét a Vigyázó blog.

A cikk szerint a németek az országukat elárasztó migránsoktól rettegnek, ez költözésük oka. Van olyan megszólaló is, aki olyan régen lakik Magyarországon, hogy szavazhatott is a népszavazáson, így október 2-án elment és behúzta a nemet.

 

A bejegyzés trackback címe: http://migracio.mandiner.hu/trackback/26065


Összesen 123 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintCirka egy év alatt kiderült : az EU-nak a migráns-beözönlést humánusnak beállító gyáva és tehetetlen politikája ellen egyre többen lázadnak . A migrációra ostoba módon igent mondó EU politikusoknak kötelezővé tenném , hogy családostul telepedjenek le egy no-go zónában , éljenek csak ott , ha már olyan nagyon befogadók , s ezt ráerőltetik a népükre .


Simán. Menekülnek az arabok elől.


Nekem 2 német ismerősöm dekkol a Balcsin. Egyik Fűzfőn borászkodik, magyar nőt vett el. A másik Füreden él. A sert Bajorból hozza csatos üvegben. Bor van. El van a nyugdíjából.

Válaszok:
Stephan | 2016. október 29. 23:55
kulakman | 2016. október 30. 05:49

A történelem most 2-3 millió cigánnyal büntet.
Kizárt, hogy csak 700ezer lenne. Bármerre járok, a járdán fele cigány.


Igen, az index ott csúszott el, hogy magyar ingatlanosokat kérdezett meg:-))) amatőr hiba.

Válaszok:
westend | 2016. október 30. 09:47

Már készül is a szlovák alsótagozatos tankönyvek számára a Szvatoplukos, fehére lovas legenda tót változata.
(Hogy vették meg a hős szlovákok a Kisalföldet Viktor királytól egy tányér sztrapacskáért?)Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó