A német belügyminisztérium visszafordítaná a tengeren érkező menekülteket

2016. november 06. 17:28

A német belügyminisztérium azt szeretné elérni, hogy a tengeren érkező migránsokat még útközben fordítsák vissza Afrikába - írja a Welt Am Sonntag nevű német lap.

2016. november 06. 17:28

Összesen 2200 migránst találtak szombaton a Földközi-tengeren hánykolódva, közülük 850-et Szicília közelében. A migránsok általában gumicsónakok segítségével próbálnak meg átjutni Európába. A veszélyes utat sokan nem élik túl. 

A Welt Am Sonntag nevű német lap értesülései szerint a német belügyminisztérium azt szeretné elérni, hogy a tengeren érkező migránsokat még útközben fordítsák vissza Afrikába, és így talán kevesebben próbálnak nekivágni a veszélyes útnak.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibesz26
2021. május 29. 19:27
vessétek be az ubotokat (tengeralatjárokat és sülyeszétek el a barbár migránsok hajoit ha nem fordulnak vissza
Kanóc
2017. március 22. 20:01
Ezzel a nyilatkozattal Németország elismerte, hogy a migránsprobléma német probléma. Csak mások is szívnak vele.
anegy_
2017. március 17. 10:05
Orbán Viktor nap, mint nap felértékelődik a józan európai ember szemében.
Knerten
2017. január 29. 17:04
A náczi-faschiszta Ausztrália a potenciális bevándorlók ezreinek életét mentette meg ezzel a módszerrel, mióta ott bevezették a teljes tengeri zárat az embercsempész hajókra. Így se, úgy se engednék be őket, mivel azonban világosan kommunikálják, és be is tartják, hogy minden hajót visszafordítanak, nagyon sokan neki se vágnak a veszélyes útnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik