Mivel a migránsok több mint kilencven százaléka muszlim vallású, az alábbi rendeleteket hoztuk

2016. november 24. 19:56

Tilos a mecset építése. Tilos közterületen az egész testet és fejet, valamint részben vagy teljes egészében az arcot is elfedő burka, nikáb és csador viselése.

2016. november 24. 19:56
Toroczkai László

„Az alaptörvény-módosítás körül kialakult parlamenti patthelyzetnek én az első pillanattól kezdve csupán külső szemlélője voltam. Bíztam benne, hogy a haza érdekében megegyezés születik, de erre egyelőre nincs remény. A külső szemlélődést megelégelve, a bűnbakkeresés helyett én inkább azonnali megoldást adok, védelmet a brüsszeli tömeges betelepítési tervvel szemben. A mai napon Ásotthalom Nagyközségi Önkormányzat képviselő-testülete megszavazta azt az előterjesztésemet, amely tulajdonképpen egy intézkedéscsomag, amely a közösségünket és a hagyományainkat védelmezi bármilyen külső tömeges betelepítési vagy felforgatási tervvel szemben. Nincs más teendő, Magyarország többi önkormányzatának csak át kell venni a preventív célú intézkedéscsomagunkat, és máris megvédtük a hazánkat.

Tekintettel arra, hogy a migránsok több mint kilencven százaléka muszlim vallású, az alábbi rendeleteket hoztuk (az intézkedéscsomag első része):

- Tilos a mecset- és bármilyen egyéb hitéleti tevékenységre irányuló építmény építése, amely kisebbítené a településünk meglévő katolikus templomának jelentőségét

- Tilos közterületen a müezzin tevékenysége, mivel alkalmas a köznyugalom zavarására, továbbá alkalmas arra is, hogy a helyi lakosság körében félelmet, riadalmat és megbotránkozást keltsen

- Tilos közterületen az egész testet és fejet, valamint részben vagy teljes egészében az arcot is elfedő burka, nikáb és csador, valamint a teljes testet fedő fürdőruha, ide értve az úgynevezett burkini viselése

Tekintettel arra, hogy az Európai Unió nyugati felében már születtek a fentiekhez hasonló tiltó határozatok (pl. Franciaországban, Svájcban is van már precedens), ám több esetben a muszlim valláshoz kapcsolódó tiltások nem a migráció visszaszorításának, hanem a szélsőséges liberalizmus védelmének szándékával születtek, az intézkedéscsomag második részében egy keleten, Oroszországban működő törvényhez hasonló rendelettel is kiegészítettem az intézkedéscsomagot. Mi ugyanis itt Közép-Európában ismét két pogány közé kerültünk. Amíg délről a migráció, addig nyugatról a szélsőséges liberalizmus vadhajtásai fenyegetik a társadalmunkat és hagyományainkat. Az intézkedéscsomag második fele ennek megfelelően így szól:

- Tilos közterületen bármilyen olyan jellegű propaganda-tevékenység megvalósítása, amely a házasság intézményét nem az Alaptörvényben rögzítetteknek megfelelően egy férfi és egy nő között létrejött életközösségként mutatja be, ide értve bármilyen közterületi akciót, kiemelten a performanszokat, demonstrációkat, plakát-, röplap- és hangreklámokat

- Tilos közterületen bármilyen olyan jellegű propaganda-tevékenység megvalósítása, amely megsérti az Alaptörvényt azzal, hogy a családi kapcsolat alapjaként nem a házasságot, illetve a szülő-gyermek viszonyt ismeri el, ide értve bármilyen közterületi akciót, kiemelten a performanszokat, demonstrációkat, plakát-, röplap- és hangreklámokat.”

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. március 23. 08:17
Nagyon felületes a helyi bimbasi. Nem tért ki a helyi metró szabályzására, a hadikikötő használatára a különös tekintettel mély merülésű repülőgépanyahajók fogadására, a Boeing óriásgépek és a helyi lakosság viszonyára és sorolhatnám még. Már a kerítésnél elment az esze, de állapota mostanra már orvosért kiált.
drkovax
2017. március 22. 00:59
Frászt. Ha elfogadják, akkor vagy nem adhatunk ki több turistavízumot sem, vagy csak ingyen.
Zokni
2017. március 21. 13:24
Most csak kérdem, hogy ez nem egy bűnöző? Csak szabadlábon van éppen. De a dumája, mint amikor a börtönudvaron cirkál.
péterx
2017. március 17. 19:21
Tunya' , a "Jobbik" jól tudja , hogy a kötvény-betelepedés ellenőrzött , csekély létszámú stb , a migráns áradat pedig ellenőrizetlen , tömeges stb...Más műfaj , más kategória , egészen más méret . Ezért ez a "mutyi" populizmus és demagógia gyengécske-parányi kis fügefalevél a "Jobbik" politikai meztelensége előtt .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik