Robbanás volt a leszboszi menekülttáborban

2016. november 25. 08:24

A robbanásban ketten meghaltak, többen megsérültek, míg a kialakult tűzben a menekülttábor nagy része leégett.

2016. november 25. 08:24

Robbanás volt a leszboszi menekülttáborban Görögországban. Ketten meghaltak, többen pedig megsérültek. A robbanás utáni tűzben a tábor jelentős része leégett. Azt egyelőre nem tudni, hogy okozta a robbanást.

Még szeptemberben szintén tűz volt a táborban, akkor a hatóságok azt mondták, hogy szándékos gyújtogatás történt.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2016. november 27. 09:07
Helyzet van. Kardigán az európai határ megnyitásával fenyegetőzik. http://www.krone.at/welt/erdogan-droht-mit-grenzoeffnung-fuer-fluechtlinge-nach-eu-votum-story-540993
Haka Pc
2016. november 27. 07:40
"Azt egyelőre nem tudni, hogy okozta a robbanást." El sem olvassák a mandin, hogy mit tesznek ki? Ennek a mondatnak nincs értelme. Csak egy "MI" hiányzik. :)
pitypang1125
2016. november 27. 07:40
Tűzzel vassal írtani mindet! Mikor fogják már fel hogy éppen most vontatják be európába a trójai falovat! A Görög, Olasz határt azonnal hermetikusan lezárni, ha nem képesek hatékonyan megvédeni saját határaikat! Az eszközeik megvannak hozzá, sőőőt még támogatókra is találnának!
thymian
2016. november 27. 07:39
Egy percig nem sajnálom, ha migrók voltak az áldozatok. Emlékszünk még, amikor Németországban azért gyújtották fel a menekültszállást, mert kevesellték a nutellát és a gumicukrot. Ezek nem emberek, hanem vadállatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik