Migránssimogatókból terroristasimogatók

2016. december 2. 10:38

Sebes Gábor
Magyar Idők

Aki támogatja a bevándorlást, annak valahogyan el kell jelentéktelenítenie és igazolnia kell az erőszakot is.

„A migránssimogatás szükségszerűen vezet a terroristasimogatáshoz. Az ellenőrizetlen és tömeges bevándorlás annyi országban és annyi alkalommal kapcsolódott össze törvénysértő, erőszakos cselekedetekkel, hogy nem lehet egyikről a másik nélkül beszélni. Aki támogatja a bevándorlást, annak valahogyan el kell jelentéktelenítenie és igazolnia kell az erőszakot is. Hogy egy távoli példát hozzak: nincs ez másképp az Egyesült Államokban sem.

Az Ohiói Egyetemen járművel és henteskéssel támadt társai­ra egy szomáliai dzsihadista »menekült«, Abdul Razak Ali Artan, és egy fehér rendőr lelőtte. Az esetről ezt írta Sheila Jackson Lee texasi demokrata képviselőnő: »Újabb szomorú nap országunkban, értelmetlen lövöldözés volt az Ohiói Egyetemen.« Egy másik liberális rasszizmusnak nevezte, hogy a fehér rendőr tettét dicsérik.

Donald Trump egyébként még a választási kampányban felhívta a figyelmet a szomáliai »menekültekkel« kapcsolatos biztonsági kockázatokra, ami miatt meg is kapta a portlandi polgármestertől a menetrendszerű lerasszistázást és xenofóbozást, Minneapolis polgármestere pedig iszlamofóbnak nevezte.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://migracio.mandiner.hu/trackback/26847

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A texasi képviselőnő és a "másik liberális" most így nyilatkozik.

Ha majd Trump elnöksége alatt történik ilyesmi, akkor meg az elnök felelősségéről fog eszmefuttatásokat előadni, aki képtelen megvédeni az ország polgárait. És Je sui ohioi diák! kampányt fog indítani.

Legalábbis a mi hazai "liberálisainkból" kiindulva.

Nem, ez egy vélemény, többek között arról, hogy a támadó iszlám terroristát is védelmükbe veszik a véleményterroristák.

Bőrszín és korrupció? Nocsak sikerült egy újabb megközelítést kikínlódni? Ráadásul a terrorcselekmény témájára a túllihegett korrupcióval válaszolni.

Ettől hatástalan az egész. Kevesebb vád jobban alátámasztva talán több lett volna.

Nem tudom, te mire gondolsz, én erről írtam:

"Az esetről ezt írta Sheila Jackson Lee texasi demokrata képviselőnő: »Újabb szomorú nap országunkban, értelmetlen lövöldözés volt az Ohiói Egyetemen.« Egy másik liberális rasszizmusnak nevezte, hogy a fehér rendőr tettét dicsérik."

Az Usa egye meg, amit főzött. Miután Mogadishuban százával lőtték le a milicistákat, utána meg egy "közösségrevaló" szomit engednek be a saját területükre letelepedni.

Pedig a stílus ugyanaz...

Hát pénzt kap annyit mint anno a Szabad Nép.
Nyilván ezért hasonló a stílus is.
Pártunk és kormányunk mindig megjutalmazza a hűséges talpnyalókat.

"Az ellenőrizetlen és tömeges bevándorlás annyi országban és annyi alkalommal kapcsolódott össze törvénysértő, erőszakos cselekedetekkel, hogy nem lehet egyikről a másik nélkül beszélni."

Vajon ki támogatja az ellenőrizetlen és tömeges bevándorlást Európában, név szerint? Ki tervezi, hogy ellenőrzés, szabályozottság nélkül kezeljük a helyzetet?

A múltban sem azért volt ellenőrizetlen a folyamat, mert nem volt rá igény. Olyan helyzet alakult ki amelyre nem volt senki felkészülve. Magunk is ellenőrzés nélkül szállítottuk tovább a múltban az érkezőket, amikor már tarthatatlan volt a helyzet.
Mi lett volna akkor, ha Németország lezárta volna határait és közben tízezrek, lettek volna úton, belépve Európába és közben tömegek rekedtek volna Európa belsejében?

Hogyan kezeltük volna ezen helyzetet?

Válaszok:

(jav.: ... mert arra volt igény)

Megint csak manipulálunk, részigazságokat közlünk, ferdítve a teljes tartalmon, így szolgálva adott érdekeket.

Ellenőrizetlen, szabályozatlan bevándorlást nem szeretne senki. A migrációt kezelni kell, több szálon, de nincs kész recept, nincs tökéletesen működő recept, miközben a migráció viszont jelen van. Jó volna mindenkit jó helyen, mind közelebb elhelyezni saját lakókörnyezetéhez. Meg tudjuk-e ezt tenni a mában, hol vannak az élhető menekülttáborok? Ha nem, akkor mi legyen? Van-e lehetőségünk mindenkit befogadni? Nem. És részlegesen? Forduljunk el minden egyes embertől és ha nem látjuk problémáikat akkor azok nem is léteznek?

Fordítsunk vissza mindenkit? Elérkezhetünk ide is majd adott esetben, de ha van arra lehetőségünk, hogy segítsünk a magunk módján adott számú életnek és ha ezt nem tesszük meg, adott feltételek teljesülése esetén, miközben pénzért befogadunk másokat, akkor tekintsünk szembe saját lelkiismeretünkkel.


Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés