A nagy migráns mutyi

2016. december 09. 08:32

2015-ben tehát egy új iparág született Németországban: a bevándorlás-biznisz.

2016. december 09. 08:32
Bunford Gerda
Mozgástér

2015-ben tehát egy új iparág született Németországban: a bevándorlás-biznisz. Már az első év is rendkívül jövedelmező volt az iparág szereplőinek, de az elkövetkező időszakban még inkább érdemes lesz beszállni a migráns-bizniszbe.

A tervek szerint ugyanis Németország 93 milliárd eurót fog költeni a migránsokra 2020-ig. Ebből a pénzből pedig nagyon sok – a bevándorlók integrációjához elengedhetetlen – táncórára, veteményesre és zenei fesztiválra futja majd. A híres német acélipar, autógyártás és elektronika helyét pedig átveszi a bevándorlás-biznisz, és számos civil szervezet és vállalat fog nagyon jól járni.

A költői kérdés már csak az: mennyit profitál mindebből Németország és Európa?

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2017. augusztus 13. 22:48
"német acélipar, autógyártás és elektronika helyét pedig átveszi a bevándorlás-biznisz, .." és tessék mondani, szóltak már a Porschénak, h álljanak le az autógyártással és kezdjenek koncerszervezésbe helyette? még egy ekkora faszságot!
catalina9
2017. augusztus 13. 22:48
Helyszín: Németország, 1970-ben!!!! *..A menzán szép szőke lányok és rengeteg arab. Tóth azt mondja, egész nap itt lógnak. A német államtól ösztöndíjat kapnak - ez a németek kisebbrendűségi érzése: hogy ugye, ők már nem rasszisták, támogatják a színeseket. De ezek nem tanulnak, tíz évig is elcsücsülnek itt, a vizsgáikat nem teszik le, és ha valamelyiket kizárják ezért az egyetemről, ordítanak, hogy fajüldözés. Közben folyton a menzán lógnak, szidják a németeket, hogy nem elég forradalmárok, és időnként bombát dobnak egy zsidó aggmenhelyre, vagy felrobbantanak néhány repülőgépet. ..." Karinthy Ferenc: Napló 2.kötet, Littoria
röviden
2017. augusztus 13. 22:48
Minden csak a piac logikája szerint történik. A rengeteg betelepülő (hagyjuk az indítékát) mintegy "legalizálódott" a Willkommenskultur által. A jelenlétük nemcsak társadalmi feszültséget, hanem speciális munkalehetőségeket is teremtett. A konténerházak gyártói pld. nem győzik a megrendeléseket. Ennyi ember integrációja - de "kézhez szoktatása" is - nyilvánvalóan meghaladja az önkéntesek kapacitását, főállású integrátorokra van szükség. Miután ebben a tevékenységben nincs kialakult gyakorlat, nyilvánvaló, hogy rengeteg pénz folyik el jóindulatú kóklerekre és tudatos szélhámosokra. Aztán végül kialakul az integrációs ipar, az integrációs bürokrácia, ami korlátlanul képes elnyelni az adófizetők pénzét, a végletekig terhelve a szociális rendszert. Ha az integráció olyan hatásfokkal működne, hogy kitermeljen annyi olcsó munkaerőt, ami ellensúlyozza ezeket az irdatlan költségeket, akkor a végén beállna az egyensúly. Na, ez az illúzió.
1000bocs
2017. augusztus 13. 22:48
Érdekes kérdés vetődik fel azonnal. Ezt a hatalmas pénzt az állam nem a saját adófizető és a társadalom szempontjából hasznos állampolgáraira fordítja. Nem azok kapják, akik megtermelik, hanem az ingyenélők, akik eleve az ingyenpénzét mennek oda. Nem azok akik gyerekei tanulnak, hanem akiknek a gyerekei verekednek. Nem azok akik kulturáltan viselkednek, hanem akik nem tudnak viselkedni. Nem azok, akik tisztességesek, és nem ártanak másoknak, hanem akik erőszakosak és agresszívek. És végül: nem azok kapják a jutalmat, akik toleránsak és befogadók, hanem a gyűlölködő és szektás, a törzsi és faji háborúk és törvények eszmeiségében élő, szándékosan elkülönülő agresszív muszlim bevándorlók. Helyes? Igazságos? Biztonságos? Nincs egy olyan részlete ennek a sztorinak, aminek a végkifejlete bármi jóval kecsegtet a jövőre nézve. A munkavállalási, tanulási kedv, a hála abefogadók felé, az együttműköüdési készség, európa normáinak elfogadása... Minden jel arra mutat, hogy baj lesz. Tudni akarjátok, mi lesz ha ezek még többen lesznek? Tudni akarjátok, milyen a világ amikor sokan vannak? Tudni akarjátok, milyen lesz a jövő? Időt spórolok nektek, "európaiak". Ha tudni akarjátok, milyen lesz az élete a gyerekeiteknek, adjatok ezeknek fegyvert. Megkapjátok az álmaitok jövőjét azonnal. A ti nyugdíjatokat kitermelő álombeli muszlim melós tömegekről azonnal kiderül, hogy mit is tesz a nyugdíj termelése helyett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik