Elég legyen!

2016. december 15. 17:05

Cseréljük le ezt a kormányt, még mielőtt a piros-fekete koalíció végérvényesen kicseréli Ausztria lakosságát!

2016. december 15. 17:05
Heinz-Christian Strache
Facebook

„Elég legyen ebből! Ausztria piros-fekete kormánya évi ötvenezer további bevándorlóval örvendeztetne meg minket. Mindezt annak ellenére, hogy majdnem félmillió munkanélküli van az országban, és a felelőtlen Willkommenskulturt is láttuk. Mintha nem lenne elég gond az integrációval, mintha nem lennének párhuzamos- és ellentársadalmak, mintha a társadalom bizonyos részei nem iszlamizálódnának radikálisan. Egyre furcsább és felelőtlenebb ez. A következő választáson cseréljük le ezeket a kormányzati politikusokat, még mielőtt a piros-fekete koalíció végérvényesen kicseréli Ausztria lakosságát!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. május 29. 16:55
siessetek osztrákok, mert aztán később már leszavaznak titeket a szír agysebészek!!
ptth
2017. május 29. 16:55
Mi az hogy "piros-fekete kormány"? Ostoba fordító/szerkesztő: az ugyanis VÖRÖS!
krotak
2017. május 29. 16:55
Bolondul a helyzet, a renitens Orbán egyre kevésbé lóg ki egy alakuló sorból. Inkább azok, akiknek a számára hazájuk(az ország, ahol élnek?), népük(akiknek csak egy állampolgársága van?) másodlagos fontosságú.
Morgen
2017. május 29. 16:55
A címzett nem hallja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik