Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2016. december 16. 11:37

A német tartományok menekültekre fordított összege nagyot nőtt a lakásbérleti díjak, az egészségpénztári hozzájárulások és az újonnan építendő bölcsödék és óvodák miatt. 17 milliárd helyett végül 20 milliárd eurót költenek idén a menekülthelyzet kezelésére.

A Die Welt végigkérdezte az egyes németországi tartományokat, hogyan alakult a menekültekre költött pénz az eredetileg tervezetthez képest. A napilap kiderítette: összesítésben a 2015 végén kalkulált 16,82 milliárd euró helyett végül szűk 20 milliárd eurót költ Németország. A Welt számba veszi azt is, hogy mi mindenre megy el ez a pénz. A költségek durva növekedésének egyik oka, hogy a településeknek új bölcsödéket és óvodákat kellett építenük, valamint a kiskorú menekültek elszállásolásának költsége is nőtt. Az állam fizeti ugyanis ezen menekültek emelkedőben lévő lakásbérleti díjait, egészségügyi ellátását, és az őket a társadalom mindennapjaiba integráló szociális munkásokat is.

A bejegyzés trackback címe: http://migracio.mandiner.hu/trackback/27215


Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintMegéri. Minek garasoskodni, ha a magfizikusokról, a TB jövendőbeli kitermelőiről, a régen várt vérfrissítésről van szó?

A pénzt meg majd lehúzzák azokról a tanulatlan vidékiekről, fehér xenofóbokról, akik a befizetett adójukból majd finanszírozzák ezt a kis úri huncutságot.


Szerintem több az 1 milliónál. Legalább kettőre saccolom. Ehhez jönnek még a "mi" élősködőink, akik egyre többen integrálódnak-a cigányok színvonalához.

Válaszok:
thymian | 2016. december 16. 13:11


Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó