Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2016. december 21. 11:14

Egy osztrák bulvárlapnak adott interjúban a nagy menekültszállások okozta veszélyekre hívta fel a figyelmet Shams ul-Haq, a pakisztáni származású terrorizmus-szakértő. Szerinte az egész ujjlenyomat-rendszer megbukott, a terror pedig hamarosan Ausztriába is elér.

Shams ul-Haq, a pakisztáni származású terrorizmus-szakértő a bécsi Österreich című bulvárlapnak adott interjújában arra figyelmeztet, hogy a terror hamarosan Ausztriát is el fogja érni. A szakértő elmondta, azért hajtanak bele az iszlamisták teherautóval a tömegbe, mert nincs lehetőségük bombát építeni vagy éppen fegyvereket szerezni.

Haqnak csak rossz hírei vannak: „Az ujjlenyomat-rendszer nem működik. A terroristák álnéven utaztak be, és rendelkeznek egy második személyi igazolvánnyal.” Szerinte a terroristákat Európa tulajdonképpen saját maga neveli ki a menekültszállásokon, a menekülteket radikalizáló terroristáknak a nagyobb, ezer főt meghaladó szállásokon van a legegyszerűbb dolga, véli a szakértő. „A nagy táborok veszélyesek. A menekülteknek nem igazán tudnak mit csinálni ott magukkal. Könnyű terep a szalafisták számára.”

Haq heteket töltött el a migránsok között elvegyülve németországi, svájci és ausztriai menekültszállásokon, így járt abban a berlin-tempelhofi intézményben is, amelyben vélhetően a berlini merénylet tettese is megszállt. A terrorizmus-szakértő szerint azon a szálláson különösen rosszak a körülmények. A Pakisztánból 1990-ben Németországba érkezett Haq a bulvárlapnak elmondta: nem érti, miért nem toloncolják ki azokat, akiket terrorizmussal vádolnak. „Az ilyen embereket azonnal ki kéne toloncolni. Németországban többszáz gyanúsított van. Mindet ki kéne dobni.” A szakértő felhívja a figyelmet arra is, hogy nem tehető felelőssé egy pakisztáni terrorista miatt a teljes pakisztáni közösség. „Ezek terroristák, semmi közük az egyes országokhoz!” 

A bejegyzés trackback címe: http://migracio.mandiner.hu/trackback/27318


Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint"a terror hamarosan Ausztriát is el fogja érni"

Szerintem már majdnem elérte, csak az osztrák hatóságok ügyesebbek voltak. Állítólag Salzburgban megakadályoztak egy terrortámadást.
Ha igaz, hogy Ausztriában megakadályoztak valamit, meg Brüsszelben is volt valami, és hozzávesszük, hogy Zürichben lövöldözés volt, meg ott volt a berlini gázolás, akkor azt kell gondolni, hogy az iszlám állam egy összahangolt támadás sorozatot akartak végrehajtani Európa ellen, de csak berlinben jött nekik össze.
És ebből is, meg a német hatóságok azóta bemutatott bénázásából is arra következtetek, hogy a német rendvédelembe, vagy a hírszerzésbe, vagy mindkettőbe be van már épülve az iszlám állam.


A terroristák egy része a menekültekkel érkezik, de jó néhányan azok második vagy harmadik generációjából válnak azzá. Csak annyi menekültet szabad befogadni, amennyinek kapcsolatait ki lehet küszöbölni, azaz néhány százat az EU-ban.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó