Asszaszinok

2016. december 30. 14:05

Ezek nem menedékkérők. Ezek beilleszkedni képtelen, beilleszkedni nem is akaró, az európai kultúrát és az európai embereket mélységesen lenéző bűnözők. Harcosok. Honfoglalók. Asszaszinok. Dzsihadisták.

2016. december 30. 14:05
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Hat szír és egy líbiai akart felgyújtani egy hajléktalant a berlini metróban. Mind a heten menedékkérők voltak.

Ennyi a hír – ennyi a hír? Már sokszor mondtam, most újra mondom: majd megszokjuk? Megszokjuk, és ez lesz a normalitás? Merkel pedig majd mindig kiáll fél nap, egy nap késéssel, és farizeus, szenvelgő pofával elmondja az obligát, kretén mondatait? Arról, hogy milyen nagy fájdalom lesz, ha kiderül, menedékkérők voltak az elkövetők…

Először is: Ezek nem menedékkérők. Ezek beilleszkedni képtelen, beiléleszkedni nem is akaró, az európai kultúrát és az európai embereket mélységesen lenéző bűnözők. Harcosok. Honfoglalók. Asszaszinok. Dzsihadisták.

És pontosan így kell viszonyulni hozzájuk.

Addig ugyanis, ameddig nem így lesz, csak a hírek maradnak. A halottak. És Merkel egyre elviselhetetlenebb, farizeus pofája…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petkó Zsigmond
2021. november 06. 06:32
Aha, szóval a vélt kontraproduktivitás a bajod, nem az, hogy ki véd meg. Tájékoztatlak, hogy a Fidesz-védelem emlegetése ugyanolyan kontraproduktív, sőt.
Petkó Zsigmond
2021. november 06. 06:32
A muszlim terror idei áldozatai és családjaik nevében visszautasítom az ócska libsi tréfálkozásotokat. Szarháziak vagytok. Mernéd a hülye poénjaidat a lelőtt meg elgázolt áldozatok családtagjainak is elmondani? Az, hogy neked még senki, muzulmánok által agyonlőtt, felrobbantott embert sem kell gyászolnod, nem azt jelenti, hogy röhöghetsz azon, akinek sajnos, már kell. Te szánalmas hülye.
Petkó Zsigmond
2021. november 06. 06:31
Azt hittem, néhány lelkesen lollantót olvasva, hogy Lüke Óvodás Lajcsika. De hát mindig tanulunk valami újat.
Petkó Zsigmond
2021. november 06. 06:31
Butus vagy. Szövegértés egyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik