Asszaszinok

2016. december 30. 14:05

Bayer Zsolt
Bádog

Ezek nem menedékkérők. Ezek beilleszkedni képtelen, beilleszkedni nem is akaró, az európai kultúrát és az európai embereket mélységesen lenéző bűnözők. Harcosok. Honfoglalók. Asszaszinok. Dzsihadisták.

„Hat szír és egy líbiai akart felgyújtani egy hajléktalant a berlini metróban. Mind a heten menedékkérők voltak.

Ennyi a hír – ennyi a hír? Már sokszor mondtam, most újra mondom: majd megszokjuk? Megszokjuk, és ez lesz a normalitás? Merkel pedig majd mindig kiáll fél nap, egy nap késéssel, és farizeus, szenvelgő pofával elmondja az obligát, kretén mondatait? Arról, hogy milyen nagy fájdalom lesz, ha kiderül, menedékkérők voltak az elkövetők…

Először is: Ezek nem menedékkérők. Ezek beilleszkedni képtelen, beiléleszkedni nem is akaró, az európai kultúrát és az európai embereket mélységesen lenéző bűnözők. Harcosok. Honfoglalók. Asszaszinok. Dzsihadisták.

És pontosan így kell viszonyulni hozzájuk.

Addig ugyanis, ameddig nem így lesz, csak a hírek maradnak. A halottak. És Merkel egyre elviselhetetlenebb, farizeus pofája…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://migracio.mandiner.hu/trackback/27467

Összesen 197 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tudod, valahol mérhetetlenül szomomrú, hogy nektek ezek már kínos ügyek. Mióta bebocsátottak a libsi klub előszobájába benneteket, azóta a radikalizmusotok a kádári nosztalgiában merül ki. Kereshetnétek valami új kevet is a pártnak, mely segíti eligazodni az egyszerű választópolgárt. Ez a mistani megtévesztő. Lehetnétek pl. LALI Párt. Liberális és anarchista lelkületű internacionalisták pártja.

Lehet,hogy együgyű,de most igaza van.
Egyébként meg unalmas is lenne, ha nem lenne(sajnos) időszerű.

nevet

"Merkel (...) pofája…"

--- valószínűleg "dumáját" akart írni a szerző.
(így: "És Merkel egyre elviselhetetlenebb, farizeus" dumája …) /Mire utal vajon az a három pont a végén? Vagy azt már le sem merte írni???/

Ez a lényeg.
Még azt tenném hozzá, hogy ha valaki egy idegen országban tartózkodik, pláne menedéket, oltalmat kér, akkor mégiscsak az várná az ember, hogy visszafogottabban viselkedik. Hát ezek és sokan mások nem ! Kezdve az asszonyoktól, akik bikinis lányokat támadnak meg, a ficki-fickizőkig, az uszodai rémekig, stb. És ezek még nem is valódi terroristák.
Merkel felelőssége padig egyértelmű, mert az első jelekre régen lépni kellett volna és nem maszatolni.

Bayer Zsolt könyveket vesz be antikvárium?
Vagy eladhatatlanok?

"Hat szír és egy líbiai akart felgyújtani egy hajléktalant a berlini metróban. Mind a heten menedékkérők voltak...

Először is: Ezek nem menedékkérők. Ezek beilleszkedni képtelen, beiléleszkedni nem is akaró, az európai kultúrát és az európai embereket mélységesen lenéző bűnözők. Harcosok. Honfoglalók. Asszaszinok. Dzsihadisták.

És pontosan így kell viszonyulni hozzájuk."

Igen, bűnözők, bűnözésre, gyilkoéásra kész emberek is érkeztek Európába, 1 millióan érkeztek most és több tízmillióan élnek itt korábbról.

Ugyanakkor felvetődik a kérdés, akár ezen cselekedetek feljogosítanak-e bárkit arra, hogy általánosítsunk s rávetítsünk mások bűneit azokra is, akik nem követtek el semmit? Kollektíven elítélhetünk-e mindenkit magunk emberek, kivétel nélkül?

Ha így teszünk, hogyan kellene másoknak irányunkba viszonyulniuk, lásd akár a következő kiemelések alapján?

"Az orosz rendőrség őrizetbe vett egy fiatal moszkvai párt, akit azzal gyanúsítanak, hogy tucatnyi hajléktalant gyilkolt meg, úgymond az orosz főváros "megtisztítása" érdekében.

Tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte kedden a Los Angeles-i bíróság azt a két idős nőt, akik meggyilkoltak két hajléktalant, hogy felvegyék nagy összegű életbiztosításaikat.

A fonyódi bentlakásos intézet két középiskolás lakója 2012 halottak napján szórakozásból összevert egy hajléktalant és egy buszsofőrt, előbbi a kórházban meghalt.

Összesen 85 és fél évre ítélte azt az öt hajléktalant a bíróság, akik öt hajléktalantársukat gyilkolták meg. A banda vezetője ténylegesen letöltendő fegyházbüntetést kapott, feltételesen sem szabadulhat. 2011-ben fogták el a sorozatgyilkos bandát, a Csepel szigeten megölték majd elégetták áldozataikat.

Még a 18. életévüket sem töltötték be azok a cseh tinédzserek, akik elviselhetetlen kínokban részesítettek egy szlovák hajléktalant.

Machetével gyilkolta meg a hajléktalant Pécsen

Pár hete Szolnokon gyilkoltak, aztán Salgótarjánban vertek meg és raboltak ki egyet (800 Ft-ért...), most meg arról kaptunk hírt, hogy Szombathelyen meg felgyújtják őket - amibe aztán áldozataik (mint itt is) sokszor belehalnak."

...

Felvetődik a kérdés, mi a véleményünk ezek után magunkról? Általánosan. Vajon a jogos reakciókon már túlmutató általános gyűlölködés lenne a m

Válaszok:

Felvetődik a kérdés, mi a véleményünk ezek után magunkról? Általánosan. Vajon a jogos reakciókon már túlmutató általános gyűlölködés lenne a megoldás, mindenki irányába, összemosva mindenkit? Az fogja csökkenteni a távolságot a józanabb emberek között vagy az fogja még a józanabbakat is eltávolítani egymástól?

Válaszok:

Ha általánosítások mentén, mindenkit összemosva kultúrákat, vallásokat egymás ellen hangolunk, ha egymás ellenségeivé tesszük őket, már a szélsőségesek és szélsőséges megnyilvánulásokkal szembeni közös fellépések helyett, azzal magunknak ártunk legtöbbet, miközben azok malmára hajtjuk a vizet (a szélsőségesek malmára), akik a káoszban érdekeltek, akik az ellenségeskedésben érdekeltek, abban, hogy mind többen lássák be, "lám a nyugatiak valóban olyanok, mint amilyennek gondoltuk s bemutattuk őket, mindenkit ellenségnek tartanak, így minden nyugati és keresztény az ellenségünk, mindenkinek harcolniuk kell ellenük, az oldalunkon". S ezen úton milliók, tíz és százmilliók válhatnak egymás ellenségeivé.

Ezen út lenne a helyes út?

Válaszok:

A sötétség számára nem a sötétség, annak eszközei képezik az igazi ellenfelet, ami a sötétség végét jelentheti, az a világosság.

Védeni kell az itt élőket, fel kell lépni a szélsőségek ellen, de közben nem egymás ellen kell harcot vívni európaiaknak, a megosztottságot erősítve a valódi ellenség helyett már a saját sorokat gyengítve, indulatok mellett összemosva mindenkit a "másik oldalon", mindenkit ellenségnek kikiáltva - ez minden lenne, csak nem a világosság útja.

Válaszok:

Ilyenkor van zavarban az ember. Mert egyet is értek, meg nem is.

Hajléktalant felgyújtani bűn, de nem "honfoglalás" és nem is dzsihadizmus. Primitívség. Primitívség pedig idehaza is van épp elég.

És itt kezdődik az egyetértés. Nincs szükségünk arra, hogy a bevándorlás növelje itt a primitívséget. Márpedig növeli - azt is.

És folytatódik azzal, hogy a muzulmán bevándorlók a mi fogalmaink szerint primitívek a nőkkel szemben. Csakhogy ez a fajta primitívség a muszlim civilizációban már nem bűn, hanem rendszer.

És folytathatjuk azzal, hogy mi rendszer, mi normális, mi előírás számukra, ami a mi szokásainkkal ellentétes, bűn, és törvénybe ütköző. És mi az, ami a mi szokásainkból, szabályainkból és törvényeinkből a muszlimok számára elfogadhatatlan, tilos, bűn és halálos bűn.

Bizonyára lehet a két civilizáció határán élni. Tartósan is lehet ott élni a muszlimok egy része számára. Ha van olyan képességük, képzettségük, amellyel meg tudnak köztünk élni, illetve amíg kisebbségben élnek köztünk.

Csakhogy folyamatosan újratermelődik körükben egy olyan rész, amely nem tud itt beilleszkedni és megélni (azért, mert muszlimok), és ők állandó "hátországot" jelentenek a dzsihadistáknak. És ha megnyitjuk a határokat tömegével jönnek olyanok, akiknek a beilleszkedése és megélhetése esélytelen.

És mi lesz, ha egyszer mi kerülünk kisebbségbe? Először csak bizonyos kerületekben, majd egész régiókban. Mi fogunk tudni a két civilizáció határán élni? És akarunk? S vajon hagynak bennünket?

S, ha ez bekövetkezik, mit fognak tenni azok a muszlimok, akik most a két civilizáció határán élnek? Meg fogják védeni azokat a szokásokat, szabályokat és törvényeket, amelyeket a mi civilizációnkból tettek magukévá? Vagy örömmel levetik, mint kényszerű kompromisszumot? (Legfeljebb egy ideig röstelkednek majd, amikor a többiekkel együtt körbevesznek bennünket az utcán, mert olyat teszünk, amit nemrég még ők is.)

Lapozzunk? Miért, hány oldal? :)

Bayer Zsoltnak, mint mindig, nincs igaza.

Először ezt írja: "Hat szír és egy líbiai", majd azt, hogy "ezek". Vagyis a hat szíriai és egy líbaiból azt a következtetést vonja le, hogy az összes migráns "asszaszin". Ezt hívják úgy, hogy csúsztatás.

No comment...

"Van az a pénz, amiért korpásodik a haj"...

Részben más.

A szélsőségesek kezébe nem szabad fegyvert adni, nem szabad, hogy magunk váljunk eszközeivé a terroristáknak, akaratunk ellenére, hogy magunk erősítsük másokban az általános indulatot, gyűlöletet folyamatosan, más kultúrájú, más vallású embertömegek között általánosan növelve az ellentéteket, ezzel egyben romboló öngerjesztő folyamatok beindítását támogatva, egy ördögi kialakulását támogatva.

A sötétség, annak eszközei a terroristák részben ebben reménykedhetnek, ezzel érhetnek el sikereket. Ha a félelem gerjesztésének van hatása, ha a megosztásra törekvésnek van hatása, ha az ellenségeskedések szításának van hatása, akkor a pszichológiai hadviselésük részben sikereket hozhat, ami arra fogja azokat ösztönözni, hogy fenntartsák ezen állapotokat.

Adott számú terroristával globálisan nem lehet sikereket elérni, országot, földrészt foglalni, de néhány, akár egy-egy terrorista folyamatos fellépésének biztosításával (s itt a hangsúly az időben folyamatos fellépés biztosításán van, nem a terroristák számosságán) állandósítani lehet a pszichológiai hadviselés sikereit. A rosszakarók csak a gyújtózsinórokat gyújtják meg, a valódi rombolást már az itt élőkre bízzák. Egy-egy fellépés részükről és tovább gerjesztődik minden, a félelemkeltés és az általános gyűlölködés újra indul, azok hatásai egyre erősödhetnek az emberben.

Nem véletlenek a helyszín és időpont választásaik sem, ezek mind alapvető kellékei a pszichológia hadviselésnek, a hatásfok növelésnek.

Nem szabad erősíteni őket azon irányba, nem szabad az értelmét erősíteni annak, hogy újabb és újabb romboló cselekményeket kövessenek el, az értelmét erősítve a cselekmények folyamatosságának.

Erre törekszenek s erre lehet számítani, globálisan hatásosabb eszközeik már nincsenek, keleten visszaszorulóban lehetőségeik, érzékeny veszteségeket elszenvedve, mi maradt, részben fájdalmat okozni visszacsapva már itt, fenntartani a jelenlét, az erő látszatának folyamatosságát.

Egy-egy újabb fellépéssel biztosítva a pszichológia hadviselés eszközeinek folyamatos működését, reménykedve a belső rombolások sikereiben.

Válaszok:

ami nem szimplán pszichológiai, hanem már szellemi hadviselés részben, amelyben nem csak fizikai eszközök alkalmazására van szükség.

Válaszok:

(jav.: ördögi kör)

Elgondolkoztunk azon,

ha korábban is muszlimok tízmilliói éltek Európában,
ha közülük muszlimok tízezrei éltek/élnek országunkban,
ha muszlimok milliói dolgoztak/dolgoznak vagy érkeztek/érkeznek turistaként a földrészre, ha korábban is létezett bevándorlás, illegális bevándorlás is,
ha Európában élők ezrei utaztak ki az IS oldalán fegyveresen harcolni keletre,

ha a lehetőségek biztosítottak voltak Európában korábban is a rombolásra,
egy-egy radikális gyilkolásra programozására, szélsőségesek öngyilkos fellépéseire,
akkor miért most került célkeresztbe Európa?
(még annak tekintetében is, ha a múlt év előre nem kalkulált eseményei a megvalósíthatóságot tovább egyszerűsítették?)

A valódi ellenség a "sötétség", amelynek egyik megjelenési formája/eszköze a radikalizmus, szélsőségesség, s ha nem vesszük észre a sötétség fortélyait, a belső romboló, egyben embert romboló fortélyait, akkor magunk is eszközeivé válhatunk annak.

Több szinten kell megoldásokat felmutatni, egyben a szélsőségesség ellen is fellépve, mellette más problémaköröket is kezelve.

Ahol józan módon kellene viszonyulni a migráció kérdésköréhez is. Általánosan fogalmazva, kidolgozásra várva ... fontos, hogy a jövőben Európa már közösen, felkészültebben, felszülten állhasson egy nagyobb mértékű migráció elé. Meg kell teremteni a szabályozottság és ellenőrzés működő feltételeit is, aminek részben előfeltétele a földrész határainak közös, hatásos ellenőrzése, védelme is. Több párhuzamos lépésre van szükség, kezelve ezekben az okokat is, amelyek Európa lehetőségein is túlmutatnak, amihez globálisabb együttműködés szükségeltetne a világban.
Elsődlegesen Európa határain kívüli lépések szükségesek ahhoz, hogy a migráció mértéke a földrész irányába csökkenhessen. Nem megoldás a tengereken falat/kerítést építeni a jelen körülmények között, mert azon lépés még nagyobb tömegek halálát okozná a mában, de önállóan a befogadás sem képezhet megoldást, a problémakör mérete és jellege miatt. Ugyanakkor a befogadásnak, mint segítési lehetőségnek a megoldási palettán a helye, mivel az érkezők között valódi rászorulók, menekültek is lehetnek, ahol adott esetekben a földrészen belüli elhelyezés lehet a legoptimálisabb megoldás. A migráció egy problémakör, amelyet közösen kell kezelni, belső megosztásra törekvés nélkül, indulatkeltések gerjesztése nélkül, általánosítások, riogatások, manipulációk nélkül, embert láttatva az érkezőben is, érzékelve és számolva a különböző kultúrák és vallások találkozásának nehézségeivel is, de nem akarva harcot kirobbantani azok között, nem akarva azok képviselőit egymás ellenségeivé tenni, pontosan fordítva, hozadékot az képezhet, ha a békésebb, józanabb rész, legyen számosságuk bármekkora, mintát képeznének arra, hogy ellenségeskedések nélkül is lehet egymásra tekinteni.

A kérdés az, hogy mennyire vagy emberséges.
Mert vannak olyanok, akiknek tényleg segítségre van szükségük.

Az "en bloc" összemosás Bayer részéről teljesen természetes, hiszen azért fizetik, hogy így írjon.
Ha más megrendelés érkezne, Zsóti is egész biztos megvilágosodna.
Mint Népszabadságos újságíró ezt nyilván megtanulta...

- Te Zsóti, miért mész ilyen furcsán, terpeszben?

- Média-eliogazítás volt a Habonynál, Terry Blackkal, meg Zuschlággal.

- Látom megvolt mind a kettő.

- Viktorért mindent!

Ha már a faji kérédseknél vagyunk:

http://index.hu/bulvar/hjlktln..

"Hígítóval leöntöttek, majd felgyújtottak egy hajléktalant Ózdon, a 22 és 24 éves tettesek órák alatt lebuktak. A hajléktalan túlélte a támadást, de nyolc napon túl gyógyuló, súlyos égési sérüléseket szenvedett.
Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a két szipus fiatalt, akik a hecc kedvéért felgyújtottak egy fedél nélküli férfit Ózdon. A felgyújtott hajléktalan túlélte a támadást, de nyolc napon túl gyógyuló, súlyos égési sérüléseket szenvedett. A rendkívül kegyetlen bűntett gyanúsítottjai az elfogásuk után semmilyen indítékról nem tudtak beszámolni, a nyomozók faggatózására, hogy miért gyújtották fel a szerencsétlen embert, annyit mondtak: csak.
Az 58 éves hajléktalant csütörtökön késő este hígítóval leöntötte majd meggyújtotta két fiatal férfi. A hajléktalan felgyújtott ruháját egy társa oltotta el, ám ezután ő is és a két tettes is magára hagyta a férfit. A súlyosan sérült férfi több száz métert gyalogolva az utcán, járókelőktől kért segítséget, végül a kihívott mentők kórházba szállították.
A rendőrség forró nyomon kezdte meg a tettesek felkutatását, és a hajnali órákban elfogta a két, 24 illetve 22 éves gyanúsítottat. Az eddigi adatok szerint a két fiatal kábítószer hatása alatt követte el tettét, amit semmivel nem indokoltak meg.
Az ügyben emberölési kísérlet miatt indult eljárás, és kezdeményezték a két gyanúsított előzetes letartóztatását."

Ezek a fiatalok

- magyarok

- asszaszinok

- Farkas Flórián honfitársai?

És ezek:

"Különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés bűntettével vádolják azt a fiatalkorút, aki gyerekkorú társával tavaly februárban Székesfehérvárott felgyújtott egy fogyatékos fiút és egy hajléktalant; a hétfői tárgyaláson tanúkat hallgatott meg a bíróság - tájékoztatta az MTI -t a bírósági szóvivő.
Gieszné Boda Orsolya elmondta: a székesfehérvári megyei bíróságon tartott tárgyaláson a súlyos égési sérüléseibe később egyaránt belehalt 18 éves fiatalt és a 45 éves hajléktalant kórházba szállító mentősöket, valamint a fiú édesanyját hallgatta meg a bíróság. Mivel a vádlott védője időt kért a bizonyítási indítvány előterjesztéséhez, a bíróság október 6-ra elnapolta a tárgyalást - tette hozzá a szóvivő.
A bűnügy vádlottja gyermekkorú társával, - akit a történteket követően nevelőotthonban helyeztek el - gyúlékony folyadékkal öntötte le és gyújtotta fel a szülei lakásához közel játszó fogyatékos fiút. A fiatalkorú és társa két nap múlva egy kapualjban alvó hajléktalant öntött le és gyújtott meg. A férfi másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett és ugyancsak meghalt. Az ügyben októberben folytatódik a bizonyítási eljárás."

- magyarok?

-Orbán-Flóri félék?

- asszaszinok?

Hogy jön ide?

Nem olvastad, mit írt Bayer elvtárs: az ilyenek asszaszinok, dzsihádisták.

Vagy mégsem?

Ha ezt a Zsótira írtad, teljesen igazad van...

Értelelek, de a kérdés továbbra is az, hogy elismered-e, hogy van köztük olyan, akinek segítségre van szüksége.
Én nem azt írtam, hogy tárt karokkal kell fogadni az összes, migránst.
Ez nem a pc-röl szól, a liberalizmus mai formája pedig olyan távol áll tőlem, mint Bayer Zsolttól az emberség.

"Ezek nem menedékkérők. " Németország magország. Egyetlen háborús országgal nem határos.

Nem ment ez már egy picit az agyára Zsoltinak? Olyan mint egy kisgyerek. Hisztizik egy bicikliért, de a zsebpénzéből nem akar spórolni rá. Szóval lassan elég a hisztiből, Zsolti, és kéne valami ötlet, javaslat, tett! Az nem újdonság, hogy szar a helyzet, ezt kár rikácsolni.

Elég perverz alak lehet az ismerősöd. Mi a francra jó egy ilyen lista? Szeret szörnyűlködni? Inkább gyűjtsön bélyeget, nyugodtabb öregkora lesz.

Szerintem te nem érted amit írok, úgyhogy inkább hagyjuk.
Amúgy én soha nem írtam olyat, hogy nem óriási veszély ez az áradat.
Én csupán azt mondom, hogy az általánosítás szemét dolog.

Szép szőke herceg!

Ha te az írásomból csak annyit szűrtél le, hogy én "migránspuszilgató" lennék, akkor kettőnk közül nem én vagyok a hülye.

Maradjunk annyiban, hogy én láttam sokféle migránst.
Láttam olyat is, aki olyan amilyennek te -teljesen jogosan- leírtad őket és láttam olyat is, aki tényleg segítségre szorul.

Viszont a helyzetet nem mi, hanem a politikusok (és a hatóságok) kell, hogy megoldják.

Hány "muszlim migránst" ismersz személyesen?
Hánnyal beszéltél már?
Mert a személyes tapasztalat nélkül ez csak demagógia és a kormány -jól kitalált- propagandája.

Rendben. Befejeztem, de azért érdekelne a válasz a kérdésemre.

"Addig ugyanis, ameddig nem így lesz, csak a hírek maradnak. A halottak. És Merkel egyre elviselhetetlenebb, farizeus pofája…”

Mert a németek elhiszik, hogy nincs alternatívája.

A másik: Az emberek 99%-a leszarja, ha más feleségét, lányát erőszakolják meg a férgek, mert ők hozzászoktak az udvarias szörnyülködéshez, hiszen nem őket érte támadás.
A ballib és a TV hülye zombivá nevelte őket.

Legfeljebb válogatott szíreket. Bennük még lehet egy kis római, keresztes vér.

"ddig ugyanis, ameddig nem így lesz, csak a hírek maradnak. A halottak. És Merkel egyre elviselhetetlenebb, farizeus pofája…”

A jövőt illetően pedig a fehér európai likvidálása.


Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés