Emberi jogi kiállásért börtön?

2017. március 28. 14:58

Magyarország egy kicsit megint szarabb hely lesz kicsinyes és önző politikai érdekek miatt.

2017. március 28. 14:58
Nuszbaum Tibor
Reflektor

„Ha ez nem valódi nemzeti konzultáció, akkor nem tudom mi az. Jó látni, hogy a porcukorbajszú habony-művek még véletlenül sem operálna a manipuláció álságos eszközeivel, hanem őszinte érdeklődéssel, az árnyalatokat figyelembe véve, és kérlelhetetlen igazságkeresést zászlajára tűzve kér segítséget a nemzettől stratégiai ügyekben. (...)
 
A konzultációs ívek valódi lényege az, hogy csak és kizárólag azok a szemellenzős fidesz-hívők hajlandóak visszaküldeni azokat kitöltve, akiknek nem számít, hogy mennyire irányítottak a feltett kérdések. Ebből kiindulva várhatóan 98 százalékban »kinyilvánítja a nemzet az akaratát«, hogy igenis büntessék meg azokat, akik szerint be lehet fogadni menekülőket (a kormány értelmezésében illegális bevándorlókat).
 
Minden bizonnyal persze a végén nem fogják börtönbe zárni azokat, akik magánemberként kiállnak a menekültek jogaiért (talán majd 5 év múlva érkezünk el a putyini úton idáig), viszont akik emberek akarnak maradni morális értelemben is, azok egyre szarabbul fogják érezni magukat, sőt a konzultáció eredményeképpen még az is társadalmi legitimációt kap, hogy lehazaárulózzák őket.
 
Összegezve Magyarország egy kicsit megint szarabb hely lesz kicsinyes és önző politikai érdekek miatt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2017. június 21. 01:59
Magyarázza már el valaki nekem miért ilyen nagy a csönd Izrael részéről a migrációval kapcsolatban. lapítanak mint kutyaszar a fűben. Ha valakinek neki esnek a muszlimok akkor azok éppen a zsidók lesznek. Legújabb hír, hogy arab szomszéd megkínzott egy zsidó orvosnőt majd ledobta a harmadik emeletről Párizsban. Erről két hónapig hallgatott a francia media. Most került nyílvánosságra. ha elözönlik a vadak európát az elsődleges célpontok a zsidók lesznek. Ők mégis a beengedés mellett kardoskodnak . ez valami furcsa turpisság a kóbik részéről. Hogyis van ez ? Nuszbaum hallgatlak.......
tango47
2017. június 03. 13:53
Hogy' mondta nagy haverotok? -El lehet innen menni!
vendelin
2017. június 03. 12:54
Finomítok az előbbi parabolámon. Nuszbaum Tibor és én egy társasházban lakunk. A lakók többsége éjjelente zárva óhajtja tartani a lépcsőház ajtót, és a közös helyiségeket is. Nuszbaum viszont nem. Ő "menekülteket" óhajt ide beengedni, de természetesen a saját lakását óvatosan és előrelátóan lezárja. A lépcsőházba, a közös udvarba és helyiségekbe a Nuszbaum által beengedett "menekülteket" természetesen az összes lakó együttes hozzájárulásával kell ellátni, etetni. Nuszbaum nem mutat példát, nem hívja meg őket a saját konyhájába rendszeres étkezésekre. A "menekültek" mind férfiak. Semmilyen igazoló okmányuk nincs. Nem tartanak magukra nézve kötelezőnek semmilyen írott és íratlan szabályt. Időnként megkívánják a házban lakó nők egyikét-másikát. Később elkezdi sérteni őket a némely lakó nyakában lógó kereszt. A zsidó lakókat vegzálják. Az LMBTQ lakók egyre nehezebb helyzetben vannak. Nuszbaum meg a zárt lakásának erkélyéről intéz "humanitárius" és "morális" szónoklatokat a többieknek.
Szívemből magyar
2017. június 03. 12:53
Akkor fogadd be te őket, te magyargyűlölő patkány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik